FOLLOW US: facebook twitter

Νέο βραβείο το 9ο κατά σειρά για το τσίπουρο της Ποτοποιίας Μυλωνά!

Ημερομηνία: 25-10-2021 | Συντάκτης:

Κατέκτησε το Χάλκινο στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης


Μια νέα τιμητική διάκριση κατέκτησε η Ποτοποιία ΜΥΛΩΝΑΣ που εδρεύει στον Πύργο, στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν εμπλούτισε την συλλογή των βραβείων με το το Χάλκινο Βραβείο για το Τσίπουρο Μυλωνά Χωρίς Γλυκάνισο, με βαθμολογία 86.

Όπως επισημαίνει ο κ. Παντελής Μυλωνάς, αυτό είναι το 9ο κατά σειρά βραβείο που κερδίζει το τσίπουρό της Ποτοποιίας από το 2019 έως σήμερα σε Διεθνείς Διαγωνισμούς και αναφέρει με περίσσια ικανοποίηση «Κάθε καινούργια διάκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε».

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από 19 – 21 Οκτωβρίου 2021 και στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί και απόσταγμα, ενθαρρύνοντας και τη συμμετοχή οίνων και αποσταγμάτων απ’ όλο τον κόσμο. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συμμετοχή όλου του κλάδου του κρασιού, υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, ενώ καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι, Μaster of Wine, Master Sommelier και δημοσιογράφοι οίνου και αποσταγμάτων δοκιμάζουν και αξιολογούν κρασιά και αποστάγματα από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια τριήμερων γευστικών δοκιμών στη Θεσσαλονίκη.

Οι έως τώρα διαγωνισμοί υπήρξαν ιδιαίτερα πετυχημένοι ικανοποιώντας τόσο τους φορείς του κλάδου όσο και τους οινοπαραγωγούς. Επιπλέον, ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών, τόσο από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση του θεσμού από τον αμπελοοινικό κόσμο, ενώ η διάκριση του κάθε προϊόντος αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές από το ειδικό αυτοκόλλητο μετάλλιο στη φιάλη του προϊόντος, που φέρουν τα βραβευμένα προϊόντα (οίνοι και αποστάγματα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος