FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Ευχαριστήριο για όλους όσους στήριξαν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 04-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού εξέδωσε ανακοίνωση-ευχαριστήριο για όσους συνέβαλαν στη μεγάλη προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το ευχαριστήριο που εξέδωσε ο σύλλογος έχει ως εξής:

«Ενόψει της λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου και της λήξης της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες προς όλους όσους συνέλαβαν σε αυτήν την μεγάλη και καθ’ όλα επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας της Νίκης Τραγανού η στήριξη προς την ομάδα μας, από όλους, ήταν μεγάλη συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πολλές απαιτήσεις που υπήρχαν στην πρωτόγνωρη για την ομάδα μας συμμετοχή στη  Γ΄ Εθνική. Χωρίς την ουσιαστική στήριξη όλων μας δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη αυτής της προσπάθειας.

 Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν τους:

-Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Ηλείας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεράσιμο Μπαλαούρα για τις προσωπικές του ενέργειες για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας από τον ΟΠΑΠ.

-Την πρώην βουλευτή Ηλείας και πολιτευτή με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για την σημαντική οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα μας.

-Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Μπράμο για την χορηγία προς την ομάδα μας.

-Τον Δήμο ΠΗΝΕΙΟΥ και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Αλέξη Καστρινό για την πολύπλευρη και συνεχή συνεργασία, τις οικονομικές χορηγίες, καθώς και κάθε είδους βοήθεια και στήριξη προς την ομάδα μας.

-Τον αναπληρωτή Δήμαρχο ΠΗΝΕΙΟΥ κ. Βασίλειο Κασσιανό για την τεράστια προσφορά του και συμβολή του στην προσπάθεια της ομάδας μας και την άψογη συνεργασία που είχαμε στην προσπάθεια επίλυσης κάθε προβλήματος που προέκυπτε.

-Τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Τραγανού κ. Νικόλαο Τσάκωνα.

-Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου ΠΗΝΕΙΟΥ και τον πρόεδρο αυτού κ. Δημήτριο Βασιλόπουλο για την συνεχή στήριξη και συνεργασία.

-Όλους τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του δήμου ΠΗΝΕΙΟΥ για την συνεχή στήριξη και συνεργασία.

-Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τραγανού για την οικονομική στήριξη.

-Όλους τους επαγγελματίες και ιδιώτες του Τραγανού για την μεγάλη οικονομική , υλική και ηθική τους στήριξη.

-Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στους επαγγελματίες και ιδιώτες εκτός Τραγανού που αγκάλιασαν και στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια της ομάδας μας.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλη την κοινωνία του Τραγανού για τον τρόπο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας μαζικά σε όλες της εκδηλώσεις της ομάδας μας και προσφέροντας ο καθένας την δική του ξεχωριστή στήριξη.

Η από κοινού στήριξη της ομάδας μας από όλους απέδειξε ότι με την βοήθεια και τη συνεργασία όλων, όλοι οι στόχοι επιτυγχάνονται και δίνει σε όλους μας και στον καθένα χωριστά τη δύναμη και το κουράγιο να κρατάμε την ομάδα της καρδιάς μας ψηλά και σταθερά στον δρόμο των επιτυχιών.

Τους καλούμε όλους να είναι συνέχεια κοντά στην Νίκη Τραγανού ώστε στο μέλλον να ζήσουμε ανάλογες και μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος