FOLLOW US: facebook twitter

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Judo για τους συλλόγους Α.Σ. Αρραχίων και Α.Σ. Θαλλίαρχος

Ημερομηνία: 04-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις 30 Μαΐου πραγματοποίησαν οι σύλλογοι Α.Σ.  Αρραχίων Αμαλιάδος και Α.Σ. Θαλλίαρχος Πύργου στο προπονητήριο των συλλόγων που βρίσκεται Σισίνη και Κοραή 19 στην Αμαλιάδα.

Υπό την επίβλεψη του Διονυσίου Παπαδοπούλου, αναγνωρισμένου προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  και του Παπαδημητρίου Διονύσιο προπονητή  EJU European Judo Union 1ο Dan από ΗJF Ε.Ο.Τ αντίστοιχα.

Οι σύλλογοι ευχαριστούν τον χορηγό Ζαχαροπλαστείο Τσαπάρα, για την προσφορά του, καθώς ακολούθησε μια γλυκιά επιβράβευση για τους μικρούς Τζουντόκα.

Επίσης την φωτογράφο μας Iris Photographyteam  Ίρις Βίτσου.

Το Τζούντο, είναι μια πολεμική τέχνη (Ολυμπιακό Άθλημα) όπου είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες αλλά πιο συγκεκριμένα  για τα παιδιά.  Η προπόνηση του Τζούντο στα παιδιά γίνεται σε ένα χαρούμενο περιβάλλον και μέσα από τις ασκήσεις που είναι σε μορφή παιχνιδιού, το παιδί έχει πλήρη εκτόνωση, αφού μπορεί να κυλιστεί και να παλέψει με μεγάλη ασφάλεια ξεχνώντας την ρουτίνα της καθημερινότητάς του (σχολείο –σπίτι).

Το Τζούντο είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα χρησιμοποίησης της σωματικής και πνευματικής δύναμης ενός αθλητή.  Αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες μέσα από την προπόνηση και αυξάνει την αντίληψη και την αυτοπεποίθηση του παιδιού, καθώς καλλιεργείται σε αυτό ο αυτοέλεγχος δημιουργώντας έτσι έναν ισορροπημένο, ανεξάρτητο και υπεύθυνο χαρακτήρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος