FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-1: Αρνείται να χάσει!

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με γκολ του Παπαχριστόπουλου στο 95΄ η Νίκη απέσπασε πολύτιμο βαθμό

 

Η Νίκη Τραγανού έμεινε σε άλλο ένα ματς αήττητη στο γήπεδό της, σκοράροντας εκ νέου στις καθυστερήσεις. Έφερε ισοπαλία 1-1 με τον σκληροτράχηλο Διαγόρα Βραχνεΐκων, ισοφαρίζοντας στο 95΄. Οι «μπλε» του Σπύρου Αντωνόπουλου δικαιώθηκαν για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και ανταμείφθηκαν με έναν πολύτιμο βαθμό, στη μάχη της παραμονής. Έτσι, διατηρήθηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Διαγόρα στο 7ο λεπτό, όταν ο Γεωργαντόπουλος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά έδιωξε ο Αντωνόπουλος. Στο 44΄ ο Τσιριγώτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά  ο Ρετζίνο Λούζι τον πρόλαβε και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη, η Νίκη απείλησε στο 70΄ με ένα σουτ του Καλογερόπουλου μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Μπαμπούνης και τρία λεπτά μετά έγινε το 0-1 με σουτ του Σχοινά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.  Στα τελευταία λεπτά, η Νίκη πίεσε αφόρητα για την ισοφάριση και αυτή ήρθε τελικά  στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά-γκολ του Παπαχριστόπουλου, μετά από σέντρα του Καλογερόπουλου.

Λίγο πριν τη λήξη αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεωργιόπουλος και ο Λίπι  επειδή λογομάχησαν.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι (67′ λ.τρ. Παπαπέτρου), Γαργαρώνης, Ακασού (76′ Παπαχριστόπουλος), Σκοζάι, Βατσής, Στάτης (55′ Δ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (59′ Καλογερόπουλος).

Διαγόρας: Μπαμπούνης, Δριμάλας, Γκέγκα, Λίπι, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος (67′ Σχοινάς), Παπαδόπουλος (80′ Καλιτσουνάκης), Τσιριγώτης (90′ Ρίλντι), Γεωργαντόπουλος, Καταβάτης (53′ Σταυρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος