FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Αχαρναϊκός 1-0: Πετάει για την παραμονή!

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με πέναλτι-γκολ στις καθυστερήσεις, η Νίκη ανέβηκε πάνω από τη ζώνη

 

Η Νίκη Τραγανού έδωσε συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα του τελευταίου ενάμιση μήνα, κερδίζοντας 1-0 τον Αχαρναϊκό στο Τραγανό και αυτή ήταν η τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Έτσι, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ηλειακή ομάδα πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ακασού στις καθυστερήσεις, καθαρό πέναλτι που δόθηκε για χέρι αμυνόμενου μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά με ελάχιστες καλές φάσεις. Στο 7′, η σέντρα του Ιωαννίδη από αριστερά, κατέληξε σε κεφαλιά του Μπουλγκουρίδη που πέρασε άουτ. Στο 29′ από κόρνερ του Νίκου Κολοτούρου, η καρφωτή κεφαλιά του Βατσή από το ύψος του πέναλτι, οδήγησε σε πολύ δύσκολη επέμβαση τον τερματοφύλακα Κουμή. Στο β΄ ημίχρονο δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μάχες κέντρου. Μονάχα στο 48΄ ο Ακασού μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και σούταρε άουτ. Ώσπου στο 90΄ η Νίκη κέρδισε το πέναλτι και πήρε πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της παραμονής.

Ένσταση από Αχαρναϊκό!

Ο Αχαρναϊκός προτίθετο  χθες να υποβάλει ένσταση σε βάρος της Νίκης Τραγανού, για αντικανονική συμμετοχή του Ρετζίνο Λούζι, ο οποίος αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Αλβανός αμυντικός, όμως, εξέτισε στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΒ, καθώς όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, μόνο όταν ένας παίκτης συγκεντρώνει απαγορευτικό αριθμό καρτών από πολλαπλές παρατηρήσεις εκτίει στην ίδια διοργάνωση.

Όταν ο παίκτης αποβληθεί από ένα παιχνίδι, έστω και με δυο κίτρινες, πλέον αυτό λογίζεται ως κόκκινη και εκτίει στο αμέσως επόμενο επίσημο παιχνίδι, ακόμα κι αν πρόκειται για άλλη διοργάνωση.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Στάτης, Ρ. Λούζι (73′ Καλογερόπουλος), Γαργαρώνης, Ακασού, Σκοζάι, Α. Λούζι (57′ Παπαπέτρου), Δ. Κολοτούρος (65′ Γεωργιόπουλος), Βατσής, Ν. Κολοτούρος (78′ Παπαχριστόπουλος).

Αχαρναϊκός: Κουμής, Ιωαννίδης, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Τζανέτος, Δήμος (83′ Νέρες), Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Τσιρλίδης, Τσιντώνης (58′ Μουκίδης), Μπρέμπος (90+΄ Καρδάσης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος