FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Αστέρας 0-0: Κερδισμένος ο Αστέρας!

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”151803″ img_size=”full”][vc_column_text]Νίκη και Αστέρας Αμαλιάδας κόλλησαν στο μηδέν, χθες στο Τραγανό (0-0), αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένο τον Αστέρα, που έχοντας δώσει δύο εκτός έδρας ντέρμπι, δεν έχει ηττηθεί ακόμα και είναι δεύτερος στην βαθμολογία, ένα πόντο πίσω από τον Ηλειακό. Η Νίκη ούτε την 3η αγωνιστική γεύτηκε την χαρά της νίκης και αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της στο πρωτάθλημα.

Το α΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και η Νίκη απείλησε πρώτη στο 20’ με κοντινή κεφαλιά του Μάζη που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Ο Αστέρας, που αγωνίστηκε χωρίς Γεωργόπουλο, Μπάρκα και Χοτζάι, στο 30΄ είχε κοντινό πλασέ του Σταυρούλια που απέκρουσε ο Μικελόπουλος.

Στην επανάληψη, οι “μπλε” ήταν πιο επιθετικοί  και στο 65΄ σουτ του Νικολόπουλου απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Γεωργιόπουλος από καλή θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε άουτ.

Ο Αστέρας είχε καλή φάση να σκοράρει στο 75’, όταν ο Μπατζακόπουλος στην αντεπίθεση, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο (άουτ). Ώσπου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων  ο Φώτης Καλογερόπουλος έπιασε φαλτσαριστό πλασέ που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αντωνόπουλου, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.

 

Νίκη Τρ.: Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Μαργαρώνης (88΄ λ.τρ. Κονταλής), Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος (75΄ Κούντουρας), Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Μάζης (65΄ Χ. Κολοτούρος).

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Δαλαβούρας, Μπουγονικολός, Μπαρδούσης, Κυριαζής, Γκρίλλας, Σιούλας (60΄ Παπαπέτρου), Χριστόπουλος, Μπατζακόπουλος (80΄ Σάκκος), Βασιλικόπουλος (85΄ Μπομπής), Σταυρούλιας (85΄ Γαλάνης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot