FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Ανανέωσαν Φ. Καλογερόπουλος, Κ. Κολοτούρος και Βουρτσάνης

Ημερομηνία: 16-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε τρεις δυνατές ανανεώσεις προχώρησε η Νίκη Τραγανού. Πρόκειται για τον 21χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Φώτη Καλογερόπουλο, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε και στον Αίαντα στη Γ΄ Εθνική (δανεικός από τη Νίκη), τον 28χρονο δυναμικό ακραίο αμυντικό Κώστα Κολοτούρο, που είναι επίσης στο βασικό σχήμα των «μπλε» αρκετά χρόνια τώρα και τον 25χρονο πληθωρικό μέσο Σταμάτη Βουρτσάνη, που από μικρή ηλικία και αυτός δίνει λύσεις στη μεσαία γραμμή της Νίκης.

Η ανακοίνωση για Φ. Καλογερόπουλο:

«Επέστρεψε για να δώσει τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της ομάδας μας. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα, μέσω δανεισμού, από τον Αίαντα Γαστούνης ο νεαρός μεσοεπιθετικός Φώτης Καλογερόπουλος, επέστρεψε στην Νίκη Τραγανού για να συνεχίσει αυτό που άφησε στην μέση την περασμένη σεζόν, όπου βομβάρδιζε κατά ρυπάς τα αντίπαλα δίχτυα, μοιράζοντας και αρκετές ασίστ. Φώτη, σε καλωσορίζουμε πάλι πίσω στην Νίκη Τραγανού και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

No description available.

Η ανακοίνωση για Κ. Κολοτούρο:

«Μία ακόμη σπουδαία ανανέωση γηγενή ποδοσφαιριστή για την ομάδα μας, αυτή του Κωνσταντίνου Κολοτούρου. Ο δυναμικός ακραίος αμυντικός ανανέωσε και θα συνεχίσει και αυτή την χρονιά με τα χρώματα της Νίκης Τραγανού. Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

No description available.

Η ανακοίνωση για Βουρτσάνη:

«Και ο πληθωρικός μέσος Σταμάτης Βουρτσάνης συνεχίζει και αυτή την χρονιά με τα χρώματα της Νίκης Τραγανού, όπου με την μεγάλη εμπειρία του, αν και μικρός στην ηλικία μιας και από 15 ετών είναι από τις βασικές μονάδες της ομάδας μας, έρχεται να δώσει μεγάλες λύσεις στο κέντρο της Νίκης Τραγανού. Σταμάτη, σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος