FOLLOW US: facebook twitter

Νέος πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου ο Νίκος Γκανταΐφης

Ημερομηνία: 20-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

gadaifis-nikos

«Θα παλέψουμε για τους Ηλείους, γιατί για αυτούς υπάρχουμε»

Της Κικής Κολοβέρου – [email protected]

«Μέσα από το σωματείο, θα παλέψουμε για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Πύργου ώστε να βελτιωθούν και οι παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες περίθαλψης των Ηλείων πολιτών» δήλωσε στην «Πρωινή» ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου κ. Νίκος Γκανταΐφης, Ορθοπεδικός, μετά και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Σωτήρης Νταβέλης, Γραμματέας ο κ. Γεράσιμος Ρούμπης, Ταμίας η κ. Παναγιώτα Θεοδωροπούλου (ορίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του κ. Θεόδωρου Ρέντεση) και Μέλη οι κ.κ. Θεόδωρος Ρέντεσης, Μενέλαος Οικονομόπουλος και Ανδρέας Αγγελόπουλος.

Ο κ. Γκανταΐφης, στις πρώτες του δηλώσεις, επισήμανε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, η εκλογή του στη θέση του προέδρου αλλά και το γεγονός ότι εξελέγη πρώτος σε ψήφους στις αρχαιρεσίες της Ένωσης. «Παρότι δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα με τα κοινά, αυτή η προτίμηση των συναδέλφων μου με τιμά ιδιαίτερα και με ώθησε να λάβω μέρος στις διαδικασίες του σωματείου. Τα προβλήματα είναι πολλά και σε δύσκολους καιρούς. Επί της ουσίας λοιπόν, αυτό για το οποίο θα παλέψουμε μέσα από την Ένωση, είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Πύργου και αυτό θα αντανακλά στην βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομιών  υπηρεσιών περίθαλψης των Ηλείων πολιτών. Γιατί, για αυτούς υπάρχουμε. Για τους Ηλείους πολίτες και όχι μόνο για τους ασθενείς και αυτό γιατί υπάρχει η προληπτική ιατρική, τα υγειονομικά ζητήματα του τόπου όπως τα σκουπίδια μέχρι τώρα αλλά και προβλήματα του πληθυσμού όπως το hot-spot της Μυρσίνης με τις ιδιαιτερότητες του, η άφιξη χιλιάδων τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν το Κατάκολο και γενικότερα ότι άλλο προκύψει στο Νομό. Το βασικό σκεπτικό μας όμως θα κινηθεί σε δυο άξονες, που είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα Νοσοκομεία προκειμένου να βελτιωθεί η παρεχόμενη περίθαλψη στον τόπο και η σύνδεση του Νοσοκομείου Πύργου με την κοινωνία γιατί είναι λίγο αποκομμένο και «χτυπημένο». Ήδη προγραμματίζουμε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδα στο ιντερνέτ και λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να έχουμε άμεση επικοινωνία με τους πολίτες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος