FOLLOW US: facebook twitter

«Με ενότητα και σωφροσύνη θα τα καταφέρουμε» – Νέος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηλείας ο Σάκης Γιατράς

Ημερομηνία: 19-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

giatras-fofi

-Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του

Συγκρότηση του οργάνου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη. Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο, εξελέγη ομόφωνα  νέος Γραμματέας ο Σάκης Γιατράς.

Στη συνέχεια ορίστηκαν Αναπληρωτής Γραμματέας ο Κώστας Φάμελλος, υπεύθυνη Οργανωτικού η Δήμητρα Ζαφειροπούλου και το Γραφείο Τύπου ανέλαβε ο Κώστας Μιχαλόπουλος.

Με απόφαση του Γραμματέα ορίστηκαν και οι αρμοδιότητες των μελών της Ν.Ε. όσον αφορά τους Τομείς Ευθύνης και Δράσεων, ως εξής:

  1. Τομείς Αγροτικού, Ανάπτυξης Υπαίθρου και Εθελοντισμού αναλαμβάνει η Μαρία Αρβανίτη
  2. Τομείς Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης και ΕΒΕ  ο Τάκης Χρονόπουλος
  3. Τομέα Υγείας ο Σάκης Γιατράς
  4. Τομείς Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας ο Κώστας Μιχαλόπουλος
  5. Τομείς Τουρισμού και Γυναικών η Μαρία Ροζακή
  6. Τομείς Περιβάλλοντος, Καινοτομίας – start up Επιχειρήσεων ο Λάμπρος Γρίβας
  7. Τομέα Συνδικαλιστικού η Δήμητρα Ζαφειροπούλου
  8. Τομέα Επιστημόνων ο Διονύσης Τουρούκης

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και για την εκλογή Γραμματέα και Αναπληρωτή και στις Συντονιστικές Επιτροπές για κάθε έναν από τους επτά δήμους της Ηλείας.

giatras-sakis

Μετά την ομόφωνη εκλογή του, ο νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλείας Σάκης Γιατράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τα 1500 μέλη του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στις διαδικασίες στις 26/06/2016 και ανέδειξαν την νομαρχιακή μας επιτροπή και τις συντονιστικές επιτροπές των Δήμων. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά και τα 8 υπόλοιπα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου εκλέγοντας με Γραμματέα. Η κοινωνική , οικονομική και πολιτική συγκυρία καθιστά το έργο μας πολύ δύσκολο, με την εξαιρετική όμως αυτή ομόφωνη απόφαση δείχνουμε στα μέλη μας, στους φίλους μας αλλα και σε ολόκληρο τον ηλειακό λαό ότι με ενότητα και σωφροσύνη μπορούμε να τα καταφέρουμε στο έργο αυτό.

Εμείς θα δουλέψουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε προοπτική στο λαό μας. Την προοπτική του αύριο που εγγυάται εισοδήματα, δουλειές , επιχειρηματικές ευκαιρίες και δίνει στον καθένα, ειδικά στην νεολαία μας, το δικαίωμα να κάνει τα όνειρα του πράξη.

Από τι θέση αυτή καλώ όλους τους παλιούς φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ο καθένας μόνος του να σκεφτεί και να βάλει σε μια ζυγαριά αφενός τα πολλά λάθη μας και αφετέρου την μεγάλη προσφορά μας στην Ελληνική κοινωνία, στο κράτος πρόνοιας και στον καθένα προσωπικά. Τους καλώ όλους λοιπόν, να πυκνώσουν τις τάξεις μας για ένα αυθεντικό κίνημα από το λαό, με το λαό, για το λαό.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot