FOLLOW US: facebook twitter

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής στην Ηλεία

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:

-Ανέλαβε ο Ταξίαρχος Μιχ. Οικονομόπουλος
-Παραμένει στο «τιμόνι» της Δυτικής Ελλάδας ο Υποστράτηγος Απ. Μαρτζάκλης

Toυ Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Αλλάζει «τιμονιέρη» μετά από δύο χρόνια η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, καθώς νέος Διευθυντής αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Μιχάλης Οικονομόπουλος από την Πάτρα, όπως προέκυψε μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων στο Σώμα. Ο κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος προήχθη στον βαθμό του Ταξιάρχου κατά τις φετινές κρίσεις, ήταν διευθυντής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ενώ έχει διατελέσει και Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου.
Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος, προήχθη επίσης σε Ταξίαρχο και μετατέθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ενώ ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Γιάννης Φράγκος, προήχθη σε Ταξίαρχο και αποστρατεύτηκε.

Στο «τιμόνι» της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος παραμένει ο ηλειακής καταγωγής Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, καθότι κρίθηκε διατηρητέος στις ΚρίσειςΑντιστρατήγων και Υποστρατήγων και τοποθετήθηκε εκ νέου στη Δυτική Ελλάδα.
Νέο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος παρέμεινε τρία χρόνια στην «κεφαλή» του Σώματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος