FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός 45χρονος στην παραλία του Αγίου Ηλία

Ημερομηνία: 13-06-2022 | Συντάκτης:

Είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος στις Αρχές


Νεκρός στην παραλία του Αγίου Ηλία στον Πύργο εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ένας 45χρονος από την Αμαλιάδα από λουόμενους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο άτυχος άνδρας έπλεε μπρούμυτα στο νερό χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, έφερε και εκδορές στο σώμα του, που πιθανόν να προκλήθηκαν από βράχια κοντά στην παραλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 45χρονος φέρεται να περπατούσε στα βράχια και εικάζεται ότι μπορεί να έχασε την ισορροπία του, να τραυματίστηκε στα βράχια και να βρέθηκε απότομα μέσα στη θάλασσα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του ταυτοποιήθηκε από οικείο του πρόσωπο που κλήθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές καθώς ο 45χρονος είχε δηλωθεί προχθές ως αγνοούμενος από συγγενικά του πρόσωπα. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Προανάκριση για το συμβάν διενεργούν το Λιμεναρχείο Κατάκολου και Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος