FOLLOW US: facebook twitter

Νέα Βράβευση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 16-02-2024 | Συντάκτης:

Μία ακόμα Βράβευση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο, αυτή τη φορά στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια: Από το χθες στο σήμερα» που συνδιοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος δεκάδες δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και σχολεία της Ομογένειας: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Τα σχολεία υπέβαλαν τα έργα τους στις ακόλουθες κατηγορίες: α) παραδοσιακά παιχνίδια, β) επιτραπέζια παιχνίδια και γ) ψηφιακά παιχνίδια.

Τα βραβεία που δόθηκαν στα διακριθέντα σχολεία δεν είχαν διαβάθμιση, αλλά ήταν ισάξια.

Βραβείο, στην αντίστοιχη κατηγορία για τα Δημοτικά σχολεία, απέσπασε το ψηφιακό παιχνίδι του 2ου Δημοτικού, με τίτλο «Η Μελωδία των Πλανητών» που κατασκεύασαν μαθητές του σχολείου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Ζέτας Αδαμοπούλου, με την επιστημονική ματιά της κ. Μαρίας Μπίρμπα, Φυσικού.

Η Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/2/2024 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Αίθουσα Jacqueline De Romilly).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος