FOLLOW US: facebook twitter

Νέα σελίδα με Γιώργο Γεωργιόπουλο στην Αρχαία Ολυμπία!

Ημερομηνία: 03-06-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”90203″ img_size=”full”][vc_column_text]

Νίκησε τον Θύμιο Κοτζιά με 51,51%

Νέα σελίδα γύρισε χθες ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, εκλέγοντας για Δήμαρχο, τον Γιώργο Γεωργιόπουλο και την παράταξη «Ολυμπία Νέα Αρχή». Από νωρίς το βράδυ, κόσμος συνέρεε στο εκλογικό κέντρο του κ. Γεωργιόπουλου, με τα πρώτα αποτελέσματα να δίνουν προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του, νυν Δημάρχου Θύμιου Κοτζά, σκορπώντας χαμόγελα σε όλους, τα οποία παγιώθηκαν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ όπου και το τοπίο ξεκαθάρισε. Ο κ. Γεωργιόπουλος σημείωσε ποσοστό 51,51% έναντι 48,49% του Θύμιου Κοτζιά.

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος, φανερά συγκινημένος γιόρτασε τα επινίκια με τους συνεργάτες του και δεκάδες δημότες, σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χαράς.

Μιλώντας στην «Πρωινή» εξέφρασε τη χαρά του που κέρδισε την εκλογική μάχη, επισήμανε όμως πως η νίκη του αυτή τον γεμίζει ευθύνες για την επόμενη ημέρα.

«Σήμερα είναι μια μέρα νίκης μια μέρα χαράς, για εμένα για την παράταξη μου, για τους φίλους και τις φίλες που μας πίστεψαν και πιστεύω μια μέρα χαράς για όλους τους πολίτες της Ολυμπίας. Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα, γυρίσαμε από χωριό σε χωριό, μιλήσαμε με όλους τους ανθρώπους μεταφέραμε το μήνυμα αλλαγής, το μήνυμα του μέλλοντος της Ολυμπίας. Πίστεψαν στο πρόγραμμα μας, και μας εμπιστεύτηκαν. Αύριο όμως είναι μια μεγάλη μέρα ευθύνης γιατί αυτός ο δήμος έχει ένα τεράστιο βάρος, που εμείς δε θέλουμε να μας βουλιάξει. Αυτές «οι μεγάλες πέτρες δεν πρέπει να μας βουλιάξουν» όπως λέει και ο ποιητής αλλά οφείλουμε να ανέβουμε πάνω τους και να φτάσουμε πιο ψηλά, να δούμε τον ορίζοντα και το μέλλον της Ολυμπίας και να το υπηρετήσουμε. Και μεθαύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό που πρέπει να μας συνέχει, είναι ότι αυτό το αίσθημα ευθύνης, πρέπει να γίνει τρόπος συνεργασίας, σύγκλισης και συνεννόησης γιατί η Ολυμπία το αξίζει και περιμένει από όλους μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot