FOLLOW US: facebook twitter

Επανεκλογή Μπαλιούκου για 6η συνεχή φορά!

Ημερομηνία: 03-06-2019 | Συντάκτης:

Για 6η συνεχή φορά, επανεξελέγη Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων ο Σάκης Μπαλιούκος, με τον κόσμο της περιοχής να ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του! Με τις θητείες του να μετρούν είκοσι ολόκληρα χρόνια, ο Σάκης Μπαλιούκος κατάφερε και σε αυτή την εκλογική μάχη να βγει νικητής έναντι του αντιπάλου του Τάκη Δημητρουλόπουλου.

Στο εκλογικό του κέντρο στην Κρέστενα από νωρίς είχε συγκεντρωθεί κόσμος που δεν άργησε τους πανηγυρισμούς καθώς λίγο μετά τις 9 είχαν και τα τελικά αποτελέσματα που του έβγαζε και πάλι νικητή.

Ο Σάκης Μπαλιούκος, μιλώντας στην «Πρωινή» φανερά συγκινημένος εξέφρασε τη χαρά του που οι πολίτες του Δήμου του, τον εμπιστεύτηκαν για έκτη συνεχή φορά… «Κάναμε έναν αγώνα και απευθυνθήκαμε στον κόσμο. Χαιρόμαστε που έπειτα από 20 χρόνια ο κόσμος συνεχίζει να μας εμπιστεύεται και να αναγνωρίζει το έργο και την καθημερινή μας προσπάθεια. θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους δημότες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για αυτή την τιμή και την εμπιστοσύνη στην παράταξη μας. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος