FOLLOW US: facebook twitter

Νέα πρόεδρος η Ράνια Τζαβάρα του ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΟΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Επιταλίου

Ημερομηνία: 03-11-2023 | Συντάκτης:

Εξελέγη το νέο ΔΣ

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Ο   δραστήριος «Επί της Αλός»  Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου που έχει κάνει την διαφορά στον Πολιτισμό από την στιγμή της ίδρυσής του,  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο του διοικητικό συμβούλιο , έτσι όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν και την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών για τη συγκρότηση σε σώμα.

Την απερχόμενη πρόεδρο Ρόη Βελισσάρη, διαδέχεται η Ράνια Τζαβάρα που θα είναι πλέον η νέα πρόεδρος του Συλλόγου.

Αντιπρόεδρος : Ροϊδούλα Βελισσάρη

Γραμματέας : Ελένη Μπίστολα

Ταμίας : Κωνσταντίνος Σεμπέκος

Μέλη : Εύη Τζάννε, Αντώνης Χαραλαμπόπουλος, Ανδρέας Γκιόκας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου «Επί της Αλός» κλείνει αισίως τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή του. Μια τετραετία γεμάτη δράσεις, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που προάγουν τον πολιτισμό, ωθούν στην εξωστρέφεια και αναβαθμίζουν το πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο της περιοχής.  Στα μεγάλα του επιτεύγματα η ανάδειξη και αξιοποίηση του Πολυχώρου  Πολιτισμού του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου που φιλοξένησε και φιλοξενεί πληθώρα μουσικών εκδηλώσεων και εικαστικών εκθέσεων- όπως του μεγάλου ζωγράφοου Γιάννη Αδαμάκου-  στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού Επιταλίου που έχει γίνει πλέον θεσμός.  Επίσης ο  Σύλλογος, ξεκινά για 2η σεζόν τη λειτουργία χορευτικού τμήματος για εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών και επιχειρεί να λειτουργήσει και τμήμα προγράμματος Zumpa που περιλαμβάνει στοιχεία από αερόμπικ και χορούς. Η νέα χρονιά, προδιαγράφεται λοιπόν ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες, καθώς όλο το ΔΣ και οι φίλοι που το στηρίζουν καταθέτουν ψυχή για την υλοποίηση όλων των παραπάνω δράσεων.

Όπως αναφέρει το νέο ΔΣ του Συλλόγου που παραλαμβάνει τη σκυτάλη «Ξεκινάμε τον σχεδιασμό και προγραμματισμό δράσεων και εκδηλώσεων ενόψει της νέας χρονιάς, έχοντας πάντα ως βασικό μας στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής .»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia