FOLLOW US: facebook twitter

Νέα Αριστερά Ηλείας: Θερμή υποδοχή στην Έφη Αχτσιόγλου

Ημερομηνία: 15-05-2024 | Συντάκτης:

Τον Πύργο επισκέφθηκε σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, συνοδευόμενη από στελέχη της Νέας Αριστεράς Ηλείας.

Στην κεραμοτουβλοποιΐα «Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ» είχε συναντήσεις με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της επιχείρησης. Συζήτησαν για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι υγιείς επιχειρήσεις που σέβονται τη νομιμότητα και τους εργαζόμενους, όπως την ανεπάρκεια των υποδομών (αυτοκινητόδρομος, σιδηρόδρομος, επιχειρηματικά πάρκα), την υπερβολική γραφειοκρατία, το χρηματιστήριο ρύπων, τις χρήσεις γης.

Η Έφη Αχτσιόγλου, συζητώντας με τους εργαζόμενους, ανέπτυξε τις βασικές εργασιακές προτεραιότητες της Νέας Αριστεράς: αυξήσεις των μισθών, συλλογικές συμβάσεις, σεβασμός των εργασιακών δικαιωμάτων, μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

Η περιήγησή της στην πλατεία και στην αγορά του Πύργου και η επαφή με τους πολίτες ήταν ιδιαίτερα φιλική αλλά και εποικοδομητική. Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που όχι μόνο χαιρετούσαν πρόθυμα την Έφη Αχτσιόγλου αλλά και εξέφραζαν τις απόψεις τους τόσο για τη δύσκολη καθημερινότητα που καθορίζεται από την τρομακτική ακρίβεια όσο και για την τραγική κατάσταση της πόλης και της Ηλείας σε όλους τους τομείς (υγεία, παιδεία, υποδομές).

Η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζει η Ν.Δ. Είναι επείγουσα ανάγκη να υπάρξει πραγματική αντιπολίτευση για να αλλάξει πορεία η χώρα. Γι’ αυτό κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Νέα Αριστερά.

Να δείξουμε στην κάλπη ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την πορεία!

Νέα Αριστερά Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia