FOLLOW US: facebook twitter

Ναύπλιο 2017-Πανηλειακός 2-1: Πάλεψε στο Ναύπλιο

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πάλεψε στο Ναύπλιο με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του πρώην ερυθρόλευκου τεχνικού Αλέξη Μαντζούνη, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Έτσι, βρίσκεται πλέον στο -5 από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και στο β΄ γύρο θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την έδρα του (με τρίποντα) και να πάρει βαθμούς και εκτός, ώστε  να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία,

Το Ναύπλιο μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο τρίλεπτο είχε δύο σουτ του Καλλιμάνη που πέρασαν άουτ.

Στο 11΄ έγινε το 1-0. Από ενέργεια του Καλλιμάνη και πάσα στον Λαθύρη, αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 13′ το σουτ του Καλλιμάνη έφυγε άουτ και στο 15′ ο Πανηλειακός είχε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Σκαφίδα να αποκρούει σουτ του Παπαπέτρου. Η ομάδα του Κώστα Λούσκου έφτασε και δεύτερη φορά κοντά στην ισοφάριση, στο 23΄ με τον Ανδρέα Ρούνη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.
Στο 27΄ ο Καλλιμάνης και πάλι, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καρακίτσου και στο 40΄ ο Πανηλειακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, αλλά ο διαιτητής Λιάρος από τη Λακωνίας, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ το σουτ του Κωτσοβού μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ και δύο λεπτά μετά έγινε το 2-0. Από κόρνερ του Τριανταφύλλου και κεφαλιά του Παναγόπουλου, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός πίεσε και στο 63΄ είχε κεφαλιά του Μπουρνέλη άουτ.

Στο 78΄ από λάθος του Σκαφίδα, ο Αρβανίτης επωφελήθηκε και μείωσε σε 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι ερυθρόλευκοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν κι έτσι έμεινε το 2-1.

Ναύπλιο: Σκαφίδας, Ι. Διαμαντής, Μπούκουρης, Χρ. Καπλατζής, Παναγόπουλος,  Κίτος, Τριανταφύλλου (90′ Μπεντούλη), Π.Καπλατζής (72′ Μουσταφά), Κοτσοβός (89′ Λέρμας), Καλλιμάνης, Λαθύρης (85′ Διαμαντής).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος (75′ Λιαρόπουλος), Κύτταρης (52΄ λ.τρ. Αρβανίτης), Μπουρνέλης, Τσίγκρηλας, Λίλα, Λούσκος, Σταματελάτος, Ρούνης (77΄  Αντύπας), Πρέντι, Παπαπέτρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος