FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Πανγυθεατικός 2-0: Δεύτερη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Πανγυθεατικό στη Ζαχάρω και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, φτάνοντας στους 8 βαθμούς, παραμένοντας όμως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ. Μόλις στο 5΄ ο Σκοζάι βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Πανγυθεατικού. Στο 30΄ μια κεφαλιά του Καλαντζή πέρασε άουτ και στο 35΄ έγινε το 1-0 με σουτ του Σκοζάι.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός βρήκε ακόμα περισσότερους χώρους και στο 55΄ ο Ρούμπος σημείωσε το 2-0, βάζοντας γερά τις βάσεις για τη νίκη. Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με τους Σκοζάι, Ρούμπο, Κακολύρη και Παπαδόπουλο. Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», που στόχος τους είναι να βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα.

Ολυμπιακός Ζ.: Καπετανάκης, Γκούσκος, Καπλάνης, Τσίτσος, Κατελούζος, Καλαντζής, Κανάνι (75΄ Παπαδόπουλος), Κακολύρης (85΄ Δούφας), Ρούμπος (90΄ Ζαχαρόπουλος), Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Πανγυθεατικός: Σκάρπος, Μπουρελάκος, Καρνιάτης (50΄ λ.τρ. Μερλίνι), Χρυσικάκος, Λούζι, Ζιβάνοβιτς, Μπερδούσης (60΄Μπουτσικάρης), Μπαρόνε, Παναγόπουλος, Τζέλικο, Μιχελάκος (83΄ Τζουνάκος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος