FOLLOW US: facebook twitter

Ναυπακτιακός-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: Σταθερή αξία ο ΠΑΟΒ στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 24-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η ομάδα του ΠΑΟΒ στο πλοίο της επιστροφής από το Αντίρριο προς το Ρίο, μετά τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα στη Ναύπακτο.
Νίκησε στη Ναύπακτο και θα συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική για 9η σερί σεζόν

Του Κώστα Πλιάγκου

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε χθες τον Ναυπακτιακό Αστέρα στη Ναύπακτο με 0-1 και ανανέωσε την συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική για 9η σερί σεζόν. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς θα έμενε στην κατηγορία ακόμα και με ήττα με 1-0, εφόσον Αχαϊκή και Διαβολίτσι έμειναν στην λευκή ισοπαλία, αλλά εξασφάλισε το τρίποντο… από νωρίς, με γκολ του Λαθύρη στο 15΄, για να μην νοιάζεται τι γίνεται στα άλλα ματς της τελευταίας αγωνιστικής! Η επιτυχία της παραμονής είναι μεγάλη, καθώς η ομάδα από την επανέναρξη και μετά είχε αλλάξει κατά το ήμισυ, μετά τις αποχωρήσεις έξι βασικών παικτών, ενώ είχε και πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η φανέλα του ΠΑΟΒ, όμως, είναι βαριά και η παραμονή στη Γ΄ Εθνική δεν μπορούσε να μην έρθει, έστω και την ύστατη στιγμή.

No description available.

«Καθάρισε» ο Λαθύρης

Ο Ναυπακτιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα και δημιούργησε δύο φάσεις. Στο 4΄ το σουτ του Γκέτσι έξω από την περιοχή πέρασε ένα μέτρο περίπου μακριά από την εστία του Τσεκούρα και στο 13΄ μετά από κόρνερ του Σταυρόπουλου, η κεφαλιά του Γκάτση πέρασε λίγο άουτ.

Στο 15΄ ο ΠΑΟΒ αποδείχτηκε πιο ουσιαστικός καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο ματς. Μετά από ωραίο συνδυασμό από δεξιά και σέντρα του Δημήτρη Μικελάτου, ο Λαθύρης πρόλαβε τους αμυντικούς και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά του α΄ ημιχρόνου, δεν υπήρξε αξιοσημείωτη ευκαιρία, με τον Ναυπακτιακό να έχει την εδαφική υπεροχή και τον ΠΑΟΒ να έχει κλείσει καλά τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να μην απειληθεί στο ελάχιστο. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «ταύρους» να προηγούνται 0-1.

No description available.

Πολλές διακοπές στο β΄ ημίχρονο

Στο β΄ ημίχρονο υπήρξαν πολλές διακοπές από τραυματισμούς, αλλά και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Ναυπακτιακό στο 58΄ όταν ο Καλαμπόκας πάσαρε στον Σταυρόπουλο, αυτός σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα άουτ.

Στο 73΄ ο Μικελάτος σέντραρε επικίνδυνα από δεξιά, ο Τσιρίκος έγινε αποδέκτης της μπάλας, έχασε όμως το κοντρόλ και μπλόκαρε ο νεαρός Αναστασόπουλος, που στο ημίχρονο πήρε τη θέση του Παντελίδη κάτω από τα γκολπόστ.

Στο 75΄ ο Σταυρόπουλος πέρασε ωραία μπαλιά από αριστερά στον Καλαμπόκα, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά πλάσαρε άστοχα προ του Τσεκούρα. Στο τελευταίο τέταρτο, οι διακοπές συνεχίστηκαν με την ζέστη να είναι αφόρητη και το ματς τελείωσε 0-1, αποτέλεσμα που έφερε τον ΠΑΟΒ στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Ναυπακτιακός: Παντελίδης (46΄ Αναστασόπουλος), Μπατσής, Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Ι. Σταυρόπουλος, Γκέτσι (56΄ Μεζίνι), Αρώνης, Σταθόπουλος, Κονίδας (46΄ Καζανάς), Γκάτσης (65΄ Κράσι).

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Μέρμηγκας (35΄ Φερεκίδης), Νικολόπουλος, Μάρκου, Τσιρίκος (76΄ Θεοδωρόπουλος), Γ. Πολίτης, Γκεβόρι (83΄ Παλούμπης), Μπακατσέλος, Δ. Μικελάτος, Λαθύρης (83΄ Μακρής).

No description available.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος