FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: «Το μέλλον του πολιτισμού είναι τα παιδιά και το εφόδιό τους τα βιβλία»

Ημερομηνία: 08-11-2022 | Συντάκτης:

Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας & το «Safety Project ενίσχυσαν τις σχολικές βιβλιοθήκες των δημοτικών Ν. Φιγαλείας και Κακόβατου

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενισχύουν τις σχολικές βιβλιοθήκες δημοτικών σχολείων στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, η πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project, κα Ελένη Βασιλοπούλου και η κα Κατερίνα Βέργη, Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΒΕΡΓΗ, επισκέφθηκαν τα Δημοτικά Σχολεία της Νέας Φιγαλείας και του Κακόβατου, για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης τους. Μαζί τους ήταν και δύο αγαπημένοι ήρωες της Ντίσνεϋ, ο Μίκυ και η Έλσα! Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν μαζί τους έβγαλαν φωτογραφίες, έπαιξαν και μοιράστηκαν μαζί τους υπέροχες στιγμές!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης δήλωσε σχετικά: “Είμαι στον τόπο μου, στα μέρη που μεγάλωσα και ζω και εδώ χτυπά περισσότερο η καρδιά μου! Γι ‘ αυτό επισκεφθήκαμε τα δημοτικά  Ν. Φιγαλείας και Κακόβατου, μαζί με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, για να τονίσουμε ό,τι το μέλλον του πολιτισμού μας είναι στα παιδιά μας, τα εφόδια τους είναι τα βιβλία, η τέχνες, η ιστορία μας! Αφήσαμε λοιπόν, στα χέρια των δασκάλων τους, τα εφόδια – βιβλία και χαρίσαμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος