FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: «Ο Πολιτισμός πρέπει να ταξιδεύει»

Ημερομηνία: 29-03-2023 | Συντάκτης:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρνει στον Πύργο με ελεύθερη είσοδο την παράσταση της θεατρικής ομάδας «Παράξενοι Ταξιδιώτες» “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης”το Σάββατο 1 Απριλίου στον Απόλλωνα

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» από την καλλιτεχνική ομάδα του κάμπου «Παράξενοι ταξιδιώτες» που απόλαυσε πλήθος θεατών στην Γαστούνη, έρχεται στον Πύργο το Σάββατο 1 Απριλίου στο θέατρο Απόλλων. Η παράσταση θα παιχτεί με την στήριξη του τμήματος Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκου Κοροβέση.

Η γνωστή ξεκαρδιστική κωμωδία ” Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης “ του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία του Παντελή Μήτρου, δίνει ραντεβού με τους θεατές του Πύργου το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 9.15 το βράδυ στο θέατρο Απόλλων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στον ρόλο της Ιοκάστης ο σκηνοθέτης Παντελής Μήτρου κάνει την μεγάλη ανατροπή, επιλέγοντας τον έμπειρο ερασιτέχνη ηθοποιό τον Θοδωρή Δημόγλου σε μια απολαυστική ερμηνεία, ενώ όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες αναμένεται να καταπλήξουν τους θεατές. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι η εξαιρετική αυτή παράσταση από τους Παράξενους Ταξιδιώτες έρχεται στον Πύργο καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ικανοποίησε το αίτημα του θεατρόφιλου κοινού της πόλης που δεν μπόρεσε να την παρακολουθήσει.

«Ο Πολιτισμός πρέπει να ταξιδεύει και αυτός είναι ο στόχος μας, να μην περιχαρακώνεται στα στενά όρια ενός τόπου. Προσκαλούμε όλο το κοινό του Πύργου που αγαπάει το θέατρο να έρθει στον Απόλλωνα να απολαύσει την παράσταση με ελεύθερη είσοδο».

Παίζουν οι ηθοποιοί Ιοκάστη Παπαδάμου:

Θοδωρής Δημόγλου, Ρωμύλος Παπαδάμος, ο (νεκρός) σύζυγός της: Θοδωρής Τσαγρής, Κάτια Παπαδάμου, η κόρη τους: Μαρία Κορίζη και Στέφανος Παπαδάμος, ο γιος τους: Δημήτρης Τράπαλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος