FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Καλάκος: «Οι αστυνομικοί της Ηλείας επιτελούν σημαντικό έργο και αξίζουν κάθε στήριξη»

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:

-Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Γ.Σωτηρόπουλο, συναντήθηκε ο Ηλείος οικονομολόγος

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Γιώργο Σωτηρόπουλο, συναντήθηκε ο Ηλείος οικονομολόγος Νίκος Καλάκος, ο οποίος συζήτησε μαζί του την κατάσταση που επικρατεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και τα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν αναλυτικά όλα τα θέματα που απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία, αντάλλαξαν απόψεις για τη λειτουργία του Σώματος και τι αλλαγές και βελτιώσεις μπορούν να γίνουν.

 Ο κ. Σωτηρόπουλος, μιλώντας με τον Νίκο Καλάκο, εξέφρασε τη χαρά του που υπηρετεί στον τόπο καταγωγής του και ανέφερε ότι καθημερινά όλοι οι αστυνομικοί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για διατηρείται το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλάκος εγκωμίασε τη δουλειά που κάνουν οι αστυνομικοί της Ηλείας, τονίζοντας ότι ο νομός λόγω της γεωμορφολογίας του είναι μια δύσκολη περιοχή. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να «τρέξουν» γρηγορότερα οι διαδικασίες για τη μεταστέγαση των Αστυνομικών Τμημάτων σε νέα κτίρια, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να λυθούν τα προβλήματα.

Παράλληλα ο Ηλείος οικονομολόγος ανέφερε ότι η στελέχωση με πρόσθετο προσωπικό είναι πάντα αναγκαία γιατί στον νομό προκύπτουν διαρκώς νέες ανάγκες, ειδικά τη θερινή περίοδο που ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται, επισημαίνοντας πως ο ίδιος, εφόσον εκλεγεί βουλευτής, θα προωθήσει το θέμα σε επίπεδο Βουλής και κυβέρνησης.

«Οι αστυνομικοί της Ηλείας επιτελούν σημαντικό έργο και αξίζουν κάθε στήριξη, κάτι που επισήμανα στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, κ. Σωτηρόπουλο, στον οποίο και ευχήθηκα καλή αρχή στη θητεία του στην Ηλεία. Η κυβέρνηση προχωρά τις διαδικασίες για τη μεταστέγαση των τμημάτων και του τόνισα ότι με την παρουσία μου στη νέα Βουλή θα προωθήσω τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος