FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Φαρμάκης: «Αναπτυξιακό όπλο ο Ηλειακός Κάμπος»

Ημερομηνία: 13-09-2023 | Συντάκτης:

-To δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι πίσω ή μπροστά, τόνισε ο περ/ρχηςΔυτ. Ελλάδας στην περιοδεία του σε Βάρδα, Μανωλάδα και Λεχαινά

Στα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ευρύτερα στον Ηλειακό Κάμπο αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής του περιοδείας στη Βάρδα, στη Μανωλάδα και στα Λεχαινά ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, παρουσιάζοντας παράλληλα τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Ο κ.Φαρμάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών προκειμένου να αυξηθεί το οικονομικό «αποτύπωμα» της περιοχής και να αναδειχθεί ι ισχυρή δυναμική του αγροδιατροφικού τομέα, και υπογράμμισε την ανάγκη να αναδειχθεί το πολιτιστικό υπόβαθρο της περιοχής ως μοχλός αύξησης του βιοτικού επιπέδου, μαζί με τα έργα ανάπλασης που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των χωρικών επενδύσεων του νέου ΕΣΠΑ.

«Μαζί με τους συνεργάτες μου ξεκινήσαμε μια πορεία η οποία περνάει μέσα από την επαφή με τους πολίτες. Απαραίτητο συστατικό της δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης είναι η επαφή με τα προβλήματα των πολιτών, την οποία δε σταματήσαμε στα τέσσερα χρόνια, έχοντας ανοιχτά γραφεία και αυτιά. Η ελάχιστη οφειλή , πέραν του να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, είναι να στέκεσαι με θάρρος και ταπεινότητα απέναντι στους πολίτες για να κάνεις τον απολογισμό σου και να λογοδοτήσεις για όσα έκανες ή δεν έκανες. Στις επόμενες εκλογές, το δίλημμα δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά, αλλά πίσω ή μπροστά. Και σε αυτό το δίλημμα εμείς απαντάμε “μόνο μπροστά και μπροστά για όλους και με όλους”», επισήμανε ο κ. Φαρμάκης, ο οποίος χθες περιόδευσε στην Αμαλιάδα και στο Καράτουλα, ολοκληρώνοντας την ημέρα με τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia