FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Αλεξανδρόπουλος: «Ο πρώτος στόχος της χρονιάς κατακτήθηκε»

Ημερομηνία: 19-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής της Θύελλας μίλησε για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Καταραχίου πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα, προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Ηλείας για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά την επικράτηση επί του Αίαντα και στα δύο ματς των ημιτελικών, ενώ είναι μέσα και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ευρισκόμενη στην 2η θέση της βαθμολογίας της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο το Σάββατο ύστερα από δύο μήνες, λόγω της σκληρής όσο και άδικης τιμωρίας από την Πειθαρχική της ΕΠΣΗ, από το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας στις 7 Ιανουαρίου, δήλωσε μετά την νίκη-πρόκριση επί του Αίαντα πως η Θύελλα πέτυχε τον πρώτο στόχο της που ήταν η είσοδος στον τελικό του Κυπέλλου και πως παρά τα προβλήματα τραυματισμών από τον Δεκέμβριο και μετά, η ομάδα έχει κάνει καταπληκτική πορεία και συγχαίρει τους παίκτες του γι’ αυτό.

Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ηλείας, ο πρώτος στόχος της χρονιάς κατακτήθηκε. Είμαστε η μοναδική ομάδα από την πρώτη πεντάδα της Α΄ Κατηγορίας που είναι μέσα και στους δύο στόχους, με τον έναν, που ήταν να φτάσουμε στον τελικό Κυπέλλου Ηλείας, να έχει ήδη κατακτηθεί. Ακολουθεί ο επόμενος δύσκολος αγώνας με την Δόξα Ν. Μανωλάδας για το πρωτάθλημα και είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε μπροστά, καθώς πολλά προβλήματα τραυματισμών από τον Δεκέμβριο και μετά μας αναγκάζουν να ψάχνουμε βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς για να εδραιώσουμε την θέση μας στα πλέι-οφ».

«Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο»

Για την πορεία της Θύελλας στο πρωτάθλημα, είπε: «Έχουμε ένα δυνατό σύνολο και προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο μαρτυρούν οι αριθμοί μας, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 65 γκολ σε σύνολο 22 αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο! Κι όλα αυτά έχοντας παίκτες που δεν ενσωματώθηκαν από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα καθώς και κάποιους τραυματισμούς από τον Δεκέμβριο και μετά, που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Έφυγαν ακόμα 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο και αν συνυπολογίσουμε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά πέραν της προσθήκης του Θεοδωρακοπούλου στη θέση του τραυματία Κουρλού, τα παιδιά τα έχουν πάει καταπληκτικά. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτούς, που έχουν ανεβάσει τον πήχη της ομάδας κατακόρυφα και κάθε εβδομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βρίσκεται η ομάδα ψηλά».

«Η Θύελλα παίζει μόνο για τη νίκη»

Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος άφησε και αιχμές για κάποια σενάρια που ακούγονται: «Θα ήθελα να αναφερθώ και σε ορισμένους που βγάζουν σενάρια για νίκες, ήττες ισοπαλίες και χαρακτηρίζουν ομάδες κάθε εβδομάδα είτε 5ες, είτε 2ες, είτε εντός ή εκτός πλέι-οφ, ότι η Θύελλα παίζει για την νίκη και μόνο, σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε εδώ, είμαστε στον τελικό Κυπέλλου και αυτό από μόνο του αποτελεί κατόρθωμα, διότι η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται εκεί. Το τι θα γίνει και στο πρωτάθλημα θα φανεί σύντομα, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.  Οι γνώμες και οι προβλέψεις των άλλων δεν μας απασχολούν αλλά ούτε μας προβληματίζουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος