FOLLOW US: facebook twitter

Μυστήριο με πτώμα ηλικιωμένου στο Βούναργο. Νεκρός ίσως και… χρόνια!

Ημερομηνία: 18-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

-Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός του 88χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, Χρήστου Φωτόπουλου

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 88χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Χρήστου Φωτόπουλου, καθώς το πτώμα του εντοπίστηκε σε κατάσταση πλήρους σήψης χθες το απόγευμα από οικείους μέσα στο σπίτι του στο Βούναργο. Μια υπόθεση που πραγματικά συγκλονίζει, καθώς ο ηλικιωμένος ζούσε σε ένα χωριό και παρ’ ολα αυτά κανείς δεν αντιλήφθηκε την απουσία του, ίσως και για… χρόνια, αφού το χρονικό διάστημα το οποίο ήταν πεθαμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι, θα το προσδιορίσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν συγγενείς του 88χρονου, θέλοντας να πάρουν κάποια έγγραφα από το σπίτι, κατάλαβαν ότι το κλειδί ήταν πίσω από την πόρτα και κάτι δεν πήγαινε καλά! Σύμφωνα με πληροφορίες ,μόλις μπήκαν στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά, ήρθαν αντιμέτωποι με αποτρόπαιο θέαμα, καθώς αντίκρισαν το πτώμα του μπρούμυτα και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και σήψης. Η κατάσταση αποσύνθεσης του πτώματος και η αποπνικτική μυρωδιά που αυτό ανέδιδε, δείχνουν πως ο θάνατός του έχει επέλθει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, δίχως όμως ακόμα να μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, κάτι αναμένεται να γίνει σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Περισσότερα αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει κανένας, αφού άλλοι συγγενείς και γείτονες είχαν μείνει με την εντύπωση πως ο 88χρονος είχε μεταβεί πριν από μερικά χρόνια στο Άγιον Όρος και ότι έκτοτε δεν είχε επιστρέψει, ενώ άλλοι συγγενείς του ανέφεραν πως είχαν αρκετά χρόνια να επικοινωνήσουν μαζί τους, καθώς οι διαπροσωπικές τους σχέσεις ήταν περιορισμένες.

Αυτό επιβεβαίωσε χθες και ο αδελφος του Γιώργος Φωτόπουλος που κατοικεί μόνιμα στη Γερμανία και έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται στην Ηλεία. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο αδελφός του δεν ήθελε να έχει επαφές με κανέναν και μπορεί να έκανε και 4χρόνια να επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειας του και άλλους συγγενείς του, οπότε δεν ήξεραν καν αν βρισκόταν ή όχι στο Βούναργο.

Μέχρι στιγμή οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας εξετάζουν με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα και συλλέγουν κάθε στοιχείο, πληροφορία ή μαρτυρία που μπορεί να χρησιμεύσουν για την πλήρη εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του Χρήστου Φωτόπουλου, για να ρίξουν φως σε αυτήν την θλιβερή πραγματικά υπόθεση. Και είναι απορίας άξιο πώς σε μια τόσο μικρή τοπική κοινωνία, ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει “αόρατος” ακόμα κι αν ο ίδιος το έχει επιλέξει και να μην τον αναζητά κανείς…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος