FOLLOW US: facebook twitter

Μύρισαν Χριστούγεννα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιταλίου «Επι της Αλός»

Ημερομηνία: 07-12-2022 | Συντάκτης:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι και έκθεση ζωγραφικής την Κυριακή στο αρχοντικό Μαστροβασιλοπουλου

  • Και συγκέντρωση γραφικής ύλης για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου

Μύρισαν Χριστούγεννα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιταλίου «Επί της Αλός» καθώς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει στο ισόγειο του αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητα είδη (κεριά, στεφάνια, φωτιστικά, πλεκτά είδη, κλπ). Είδη που φτιάχτηκαν από μέλη και φίλους του συλλόγου και θα διατεθούν σε συμβολικές τιμές για την ενίσχυση των αναγκών του.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της συντοπίτισσάς, εικαστικού και μέλους του συλλόγου, κυρίας Γεωργίας Διονυσίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται και συγκέντρωση των ειδών γραφικής ύλης που ο σύλλογός, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, συγκεντρώνει για να ενισχύσει το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

«Συμβάλλετε κι εσείς όσο μπορείτε, αγοράζοντας κάποια από τα είδη που χρειάζονται (κόλλες Α4, τετράδια 80φυλλα, μολύβια, στυλό) και μπορείτε να μας τα παραδώσετε κατά την επίσκεψή σας στο Αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου, την Κυριακή. Ελάτε να περάσουμε μαζί ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα. Θα προσφερθούν καφές και γλυκίσματα..! Σας περιμένουμε την Κυριακή 11 Δεκέμβρη, από τις 16.00 – 20.00, στο Αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου..!» σημειώνουν τα μέλη με σχετική ανακοίνωση τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος