FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και από την Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 10-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ενθουσιώδης πολιτική συγκέντρωση μπροστά από το εκλογικό κέντρο της πόλης με ομιλήτρια την Αντιστράτηγο Ζ. Τσιριγώτη και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ηλείας

  • «Στις 21 Μάιου θα είμαστε από την σωστή πλευρά της ιστορίας»

Να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της 21ης Μαίου έτσι ώστε να έρθει η πολιτική αλλαγή, που θα φέρει μία νέα πορεία για την χώρα μας, κάλεσε από την Αμαλιάδα το βράδυ της Δευτέρας τους πολίτες του νομού, η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσαν η ΝΕ Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και η Οργάνωση μελών δήμου Ήλιδας παρουσιάζοντας μετά τον Πύργο και στην Αμαλιάδα το ψηφοδέλτιο της Ηλείας.

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου μπροστά από το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην πλατεία Αγίου Αθανασίου σε μια πραγματικά ενθουσιώδη συγκέντρωση. Χαιρετισμό απηύθυνε αρχικά ο συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Παναγιώτης Φλεβοτόμος, ενώ κεντρική ομιλήτρια ήταν όπως προαναφέραμε, η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, η μοναδική γυναίκα που αποστρατεύτηκε από την Ελληνική Αστυνομία με τον βαθμό του Αντιστρατήγου,. Μάλιστα η Αντιστράτηγος κ. Τσιριγώτη κατείχε τη θέση της γενικής επιθεωρήτριας αστυνομίας Αλλοδαπών και Συνόρων και διακρίθηκε για τους χειρισμούς της, δυναμική και ανθρώπινη ταυτόχρονα, στο μείζον θέμα του προσφυγικού- από το 2015- όταν τότε καθημερινά έφταναν στα νησιά του Αιγαίου σχεδόν 10.000 άνθρωποι, καθώς και σε Ειδομένη και Έβρο.

Η κ. Τσιριγώτη αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επικεντρώνοντας στην ακρίβεια, στα εισοδήματα των μισθωτών και στο ιδιωτικό χρέος. Τόνισε ακόμα ότι «απέναντι στην αβίωτη πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσσει την εναλλακτική λύση της προοδευτικής δημοκρατικής διακυβέρνησης, με ένα πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημοκρατική αναδιοργάνωση της κράτους και των θεσμών. Μαζί δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για Δικαιοσύνη Παντού!»

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του νομού- η υποψήφια Δώρα Μανιάτη απουσίαζε λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης- και μίλησαν στη συνέχεια όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Ηλείας, οι οποίοι μετέφεραν το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας και σε όλη τη χώρα.

Τόνισαν την ανάγκη να ηττηθεί το καθεστώς Μητσοτάκη με μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να σχηματιστεί μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και με κεντρικούς στόχους:

  • Αύξηση μισθών
  • Μείωση τιμών
  • Ρύθμιση χρεών
  • Δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος