FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Γ. Αργυρόπουλου για το εκλογικό απότέλεσμα

Ημερομηνία: 19-10-2023 | Συντάκτης:

Φίλες και φίλοι,

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ» και στάθηκαν στο πλευρό του Τάκη Αντωνακόπουλου στους δύο γύρους της δύσκολης εκλογικής αναμέτρησης.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τον αγώνα μας. Είναι όμως καθόλα αποδεκτό και σεβαστό. Άλλωστε αυτό επιτάσσει ο σεβασμός στις αρχές της δημοκρατίας και στη βούληση της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα κρίνει αν αποφάσισαν σωστά ή όχι.

Είναι αυτονόητα τα συγχαρητήρια μου προς το νέο δήμαρχο κ. Στάθη Καννή και την παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για την εκλογική τους νίκη. Όπως αυτονόητη είναι και η ευχή μου για μια πετυχημένη και δημιουργική θητεία. Γιατί αυτό που προέχει είναι η βελτίωση της διαβίωσης όλων των συμπολιτών μας και όχι οι μεταξύ μας στείρες αντιπαραθέσεις, που δυστυχώς κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα.

Η εκτίμηση των συνδημοτών μας προς το πρόσωπό μου, που αποτυπώθηκε με την αναδειξή μου στην πρώτη θέση, μεταξύ πολλών αξιολόγων συνυποψηφίων, στο συνδυασμό μας, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή.  Τους περιβάλλω με απέραντη αγάπη και δεσμεύομαι απέναντι τους ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια  για να μην τους διαψεύσω.

Παράλληλα θέλω να εκφράσω δημόσια ένα ειλικρινές συγνώμη σε όσους, αιρετούς και πολίτες, πίκρανα και στενοχώρησα αυτά τα τέσσερα χρόνια, μη μπορώντας να  ανταποκριθώ στα αιτήματα τους. Αιτήματα που άλλοτε ήταν δίκαια και λογικά και άλλοτε όχι.

Στο νευραλγικό τομέα των τεχνικών έργων που μου είχε αναθέσει ο Τάκης Αντωνακόπουλος – και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη του – αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη στη νέα Δημοτική Αρχή με έργα που υλοποιούνται, άλλα που είναι έτοιμα για υπογραφή σύμβασης και άλλα που έχουν δημοπρατηθεί και βρίσκονται στα διάφορα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας. ¨Εργα που θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα και της υποδομές της πόλης. Βεβαίως οι ανάγκες είναι μεγάλες και δεν τελειώνουν ποτέ. Εύχομαι προβλήματα της καθημερινότητας, και όχι μόνο, που δεν καταφέραμε να λύσουμε εμείς, να τα λύσει η νέα Δημοτική Αρχή.

Όσον αφορά τη νέα πενταετία δεσμεύομαι, ότι θα υπηρετήσω μαζί με τους άλλους συναδέλφους, μέσα από τις συλλογικές αποφάσεις της παράταξής μας,  τον θεσμικό ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης με μαχητικότητα και ευσυνειδησία, προτείνοντας αλλά και ελέγχοντας τη Δημοτική Αρχή.

Η ανάπτυξη και η πρόοδος του δήμου είναι υπόθεση όλων μας!

Με εκτίμηση

Γιάννης Γεωργίου Αργυρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος