FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Δημ. Πηνειού Αν. Μαρίνου: Για τη Μάνα μου και όλες τις Μανούλες!

Ημερομηνία: 12-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μητέρα! Λέξη σύμβολο που περικλείει όλες τις μεγαλειώδεις έννοιες της κατά τον Θεό ανθρώπινης υπόστασης. Οι λέξεις δύσκολα περιγράφουν με πληρότητα το μεγαλείο της μητρικής αφοσίωσης.

Αγάπη ανιδιοτελής και θυσιαστική, άνευ ορίων και προϋποθέσεων, αγάπη απέραντη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο θεμέλιος λίθος της ζωής, που μας δίνει με το βλέμμα της κουράγιο , δύναμη και την ευχή της να συνεχίσουμε την πορεία μας.

Ο θαυμασμός και ο σεβασμός μας, ανήκει στη ηρωίδα μάνα, την αγρότισσα, την εργαζόμενη, την γυναίκα με τον πολυδιάστατο ρόλο, εκείνη που καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με ευθύνες και υποχρεώσεις. Η μητέρα μας πάντα βάζει τις δικές της ανάγκες σε δεύτερη μοίρα, γίνεται ασπίδα μπροστά σε κάθε κίνδυνο και θυσία για την ευτυχία των παιδιών της.

Τιμώντας τη μητέρα τιμούμε το ανθρώπινο γένος. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για ό,τι ανεκτίμητο συμβολίζει η παρουσία της συνώνυμο της ύπαρξής μας.

Αφήνω, ένα τριαντάφυλλο, ανάβω ένα κερί, στη μνήμη της Μάνας μου, που με έφερε στον κόσμο. Νιώθω σα να είναι δίπλα μου, όπως τότε, όπως πάντα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Μανούλες του κόσμου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος