FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα συμπαράστασης Σ. Μπαλιούκου στις περιοχές που καίγονται και έκκληση προς τους συνδημότες του για επαγρύπνηση το επόμενο 5νθήμερο

Ημερομηνία: 05-08-2021 | Συντάκτης:

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης για τις περιοχές που φλέγονται σε Αττική, Μεσσηνία, Εύβοια και Ρόδο και που το 2007 βρέθηκαν στο πλάι μας στις δικές μας δύσκολες ώρες, έστειλε με ανάρτησή του στα social media  στα οποία πλέον είναι αρκετά ενεργός, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος επικοινωνώντας με τον τρόπο αυτό με τους συνδημότες του.

Ωστόσο στο μήνυμά του εφιστά την προσοχή των συνδημοτών του να μην δημιουργούν συνθήκες εκδήλωσης πυρκαγιάς αλλά και των προέδρων των χωριών ζητώντας να είναι μόνιμα σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα όλο το επόμενο πενθήμερο καθώς η Πολιτική Προστασία συνεχίζει να προειδοποιεί για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.

Ο κ. Μπαλιούκος στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

“Τραγικές στιγμές περνούν οι κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται απο πυρκαγιες,στην Αττική, στην Αχαΐα στην Μεσσηνία, στην Ευβοια,στην Ροδο .

Περιοχές, που το 2007, μας είχαν σταθεί. Τους σκεπτόμαστε, ευχόμαστε να σταματήσει το μαρτύριο τους σύντομα και με τις λιγότερες απώλειες και κυριως οταν τελειώσει ο εφιάλτης τους να ειναι ολοι εκει. Γιατι οι απουσίες πονάνε και δεν αναπληρώνονται.

Περνάει και η δικη μας περιοχη δύσκολες στιγμες,ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς ειναι μεγάλος…..

Παρακαλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ,να προσέξουν αυτο το δύσκολο πενθήμερο που ακολουθεί, να μην δημιουργούμε συνθήκες εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Καλούμε τους Πρόεδρους των Κοινοτήτων  μας, τις ομάδες πυρασφαλείας των κοινοτήτων ,τους νέους μας και καθε ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ να εντείνουν την προσπάθεια τους στα πυροφυλάκια μας, στα περίπολα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρεστενας, στα παιδιά της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας που αδιάκοπα και με ζηλο περιπολούν και προσέχουν την περιοχή μας.

Αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος