FOLLOW US: facebook twitter

Μικτή Ηλείας Κ16: Ήττα-αποκλεισμός από την ΕΠΣ Αθηνών

Ημερομηνία: 09-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Μικτή Κ16 της Ηλείας δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την αντίστοιχη της ΕΠΣ Αθηνών για την Β΄ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ηττήθηκε 0-3 στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας καθώς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Πολυχρονόπουλου στο 10΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Κιόρογλου και στο 14΄ δέχτηκε το πρώτο γκολ. Ο Βλάχος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γέρος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 33΄ το σουτ του Δρακόπουλου πέρασε άουτ και στο 35΄ ο Πουγαρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 66΄ ο Γέρος με κεφαλιά έγραψε το  0-3, με τους ανθρώπους της ηλειακής ομάδας να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 90΄ σε απευθείας φάουλ του Γκότση, ο τερματοφύλακας Κιόρογλου βρήκε τη μπάλα και αυτή προσέκρουσε στο δοκάρι.

Ηλεία: Σπηλιόπουλος, Καπογιάννης (46΄ Αντωνόπουλος), Γαλιατσάτος (75΄ Ν. Γκουβίτσας), Γκότσης, Βορλόκας (86΄ Μ. Γκουβίτσας), Γερασιμόπουλος, Πολυχρονόπουλος (75΄ Διαμαντόπουλος), Βασιλόπουλος, Δρακόπουλος (86΄ Ανδρουλάκης), Αλτάνης, Κουρούβανης.

Αθήνα: Κιόρογλου, Δεληγιάννης, Μουλάι (70΄ Ψωμακέλης), Ντάκα, Κουρουγκιαούρης (89΄ Τσιώλης), Κολοκυθάς (86΄ Προβατάρης), Βλάχος, Γέρος, Στεφανίδης (70΄ Κότσιφας), Πουγαρίδης, Πουρνιάς (86΄ Σέψας).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος