FOLLOW US: facebook twitter

«Μικρό καλάθι» για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που ξεκινούν σήμερα

Ημερομηνία: 01-11-2021 | Συντάκτης:

Ανοιχτά και τις δυο Κυριακές τα καταστήματα στον Πύργο, αλλά κλειστά στην Αμαλιάδα


Ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως και τις 15 Νοέμβρη, η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή περίοδος των εκπτώσεων και στην Ηλεία και ο εμπορικός κόσμος έχει ήδη προετοιμαστεί, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς που έχει ήδη περάσει μια δύσκολη περίοδο μετά τις φωτιές του καλοκαιριού. Τώρα με την αλλαγή της εποχής, το καταναλωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την μικρή αυτή εκπτωτική περίοδο για να ψωνίσει τα απαραίτητα για την οικογένειά του, είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και οικιακής χρήσης.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, την εκπτωτική περίοδο, το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί και τις δυο Κυριακές 7 και 14 Νοεμβρίου καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας ανακοίνωσε ωστόσο από την πλευρά του ότι τα καταστήματα της Αμαλιάδας θα έχουν πολύ καλές και μειωμένες τιμές για τους καταναλωτές, αλλά θα παραμείνουν κλειστά τις Κυριακές 7 & 14 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι περισσότεροι Εμπορικοί Σύλλογοι του Νομού, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν εκφράσει την αντίθεση τους, στην πραγματοποίηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, τονίζοντας πως σε τακτά χρονικά διαστήματα η αγορά μπαίνει σε «εκπτωτική διάθεση» και πως είναι σαφώς καλύτερο να υπάρχουν όπως και παλιά δυο περίοδοι εκπτώσεων, οι θερινές και οι χειμερινές. Παρόλα αυτά, είναι πανέτοιμοι και αυτή τη φορά να συμμετέχουν στις ενδιάμεσες εκπτώσεις με μειωμένες τιμές ελπίζοντας στην αύξηση του τζίρου τους.

Μάλιστα καλούν όλους τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά και οικονομία εκμεταλλευόμενοι τις καλές τιμές σε είδη της σεζόν.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Σημειώνεται ότι πέρα από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, υπάρχει και η “BlackFriday» στη οποία συμμετέχουν όλο και περισσότερα τοπικά καταστήματα τα τελευταία χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος