FOLLOW US: facebook twitter

H Νίνα των “Passepartout” συνεπήρε το κοινό του J2US (βίντεο)

Ημερομηνία: 31-10-2021 | Συντάκτης:

Γράφει η Νίκη Μιχαλοπούλου


Τις εντυπώσεις έκλεψε χθες βράδυ στο σόου του J2US η Νίνα Μαζάνη από την Ξάνθη.

Η Νίνα είναι η βασική τραγουδίστρια στο γνωστό συγκρότημα της Ηλείας, “Passepartout”!


Ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής του Show, παρουσίασε την ταλαντούχα τραγουδίστρια ως τη “νέα ανακάλυψή του”, τη “νέα του τρέλα”, την οποία δήλωσε πως την έμαθε από το TikTok, και δεν μπορούσε να μην την καλέσει να τραγουδήσει live.

Η Νίνα, εκτός από το ταλέντο της στη μουσική, έχει γίνει γνωστή (προσφάτως και Viral) για τα αστεία βίντεο που ανεβάζει στα social media, κάνοντας μιμήσεις και διασκευές τραγουδιών. Το ηλειακό κοινό είχε ήδη λατρέψει το alter ego της Νίνας, την Ιρίνα, από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του σχήματος στην περιοχή μας!

Η Νίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ερμηνευτικές της ικανότητες μέσα από ένα ακατάπαυστο 15λεπτο σόου ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με το ταλέντο της φωνητικά, αλλά επίσης, γέλασε και θαύμασε το υποκριτικό της ταλέντο, καθώς υποδύθηκε την Ιρίνα.

Τις τελευταίες ώρες το συγκρότημα των “Passepartout” δέχεται συνεχώς θετικά μηνύματα και σχόλια αγάπης και όλα τα μέλη νιώθουν περήφανα για την τραγουδίστριά τους!

 

Απολαύστε την χθεσινή εμφάνιση της Νίνας στο J2US:

Η Ιρίνα όταν ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή με τους “Passepartout”:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος