FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ημερομηνία: 11-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Γαστούνη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έμεινε στην ισοπαλία, παρότι προηγήθηκε στο 28΄ και θα μπορούσε στο α΄ ημίχρονο να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά και στο 80΄ με το δοκάρι που είχε ο Μπακατσέλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Για το αν η ισοπαλία αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε: «Μόνο υπερηφάνεια και ικανοποίηση έχω για αυτά τα παιδιά και είμαι τυχερός που είμαι προπονητής τους. Για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι μάγκες και θεωρώ ότι αδικούν τον εαυτό τους. Σε ένα ηλειακό ντέρμπι, βάσει ευκαιριών, αλλά και γενικά όλης της εικόνας, θεωρώ ότι αξίζαμε παραπάνω τη νίκη. Αλλά παίζαμε στην έδρα ενός δυνατού αντιπάλου. Συγχαρητήρια στη Γαστούνη για το παιχνίδι. Εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας αλλά πραγματικά είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στον ΠΑΟ Βάρδας».

Για το πώς περίμενε να κυλήσει το ματς, ο Μίκι είπε: «Ξέρουμε όλοι ότι όλα τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα παιχνίδι που προσέξαμε και οι δύο ομάδες, εμείς θέλαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό και τον τρόπο παιχνιδιού και σήμερα τα παιδιά το κατάφεραν. Είχαμε ένα αρκετά καλό passing game, ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ και από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ, που ήταν λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Παρόλα αυτά δεν έχω κανένα παράπονο. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

Ο ΠΑΟΒ με την ισοπαλία στη Γαστούνη είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Κυριακή υποδέχεται τον Εθνικό Σκουλικάδου, σε ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα τελικού καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα (ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς μέχρι το φινάλε).

Συλλυπητήρια για Β. Δημητρακοπούλου

Τέλος, ο ΠΑΟΒ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της μητέρας της Βίκυς Δημητρακοπούλου-Κουλούρη: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας θέλει να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας της Βίκυς Δημητρακόπουλου Κουλούρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος