FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 11-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλή εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΒ, αλλά ο ένας βαθμός ήταν εντός στόχων όπως δήλωσε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος μετά το ματς, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα: «Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και κάποιες στιγμές σταθήκαμε τυχεροί εμείς αλλά και η Βάρδα. Ο αέρας έπαιξε το ρόλο του, ειδικά στο α΄ ημίχρονο που η ομάδα της Βάρδας είχε υπέρ της τον αέρα, προσπάθησε να μας πιέσει, να μας αιφνιδιάσει, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα είχαμε τις στιγμές μας, όπως και η Βάρδα, αλλά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού λόγω του αέρα και σε μια φάση ήρθε το γκολ νωρίς γι’ αυτούς, ενώ ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ξέραμε το παιχνίδι της Βάρδας ότι προσπαθούν να παίξουν τον Λαθύρη που είναι γρήγορος. Κατάφεραν σε ένα φάουλ δικό μας, να την πάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας, αδρανήσαμε να εμποδίσουμε τον τερματοφύλακα κι έκανε ένα βολέ που εσείς θα μου πείτε βλέποντας το βίντεο αν ήταν οφσάιντ, πάντως δια γυμνού οφθαλμού φάνηκε να είναι μπροστά ο Λαθύρης. Η Βάρδα μπήκε δυνατά στο α΄ ημίχρονο, πήρε τις προσωπικές μονομαχίες και δικαιούταν στο α΄ ημίχρονο να προηγείται όπως κι έγινε».

Για το β΄ ημίχρονο ο Αμαλιαδίτης τεχνικός είπε: «Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, εμείς πιέσαμε, μπήκαμε δυνατά, ξέραμε ότι εμείς θα είχαμε την βοήθεια του αέρα και πρεσάραμε, ήρθαν τα λάθη από κούραση από την Βάρδα, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά ισορρόπησε το παιχνίδι και είχαμε ένα παιχνίδι ανοιχτό από τις δύο πλευρές. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, η Βάρδα είχε το δοκάρι, εμείς μια φάση με τον Κουλούρη να κάνει το 2-1, αλλά και πριν από αυτή τη φάση είχαμε άλλη μια να σκοράρουμε. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές, διότι ήρθε και ο τραυματισμός του Κουλούρη και κούραση κάποιων παικτών. Κάναμε αυτές τις αλλαγές για να βοηθήσουμε το κέντρο μας, γιατί η Βάρδα έχει δυνατό κέντρο, έχει έμπειρους παίκτες, είναι πολλά χρόνια μαζί και ξέρουν την κατηγορία. Εμείς είμαστε μια ομάδα καινούρια, καταφέραμε να μη μας κάνει ευκαιρίες η Βάρδα και προσπαθήσαμε κι εμείς να βγάλουμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Για άλλη μια φορά φέρνουμε ισοπαλία στην έδρα μας, θέλαμε δύο αποτελέσματα, τη νίκη ή την ισοπαλία και πήραμε την ισοπαλία».

Για το αν ο Αίας είναι ομάδα των εκτός έδρας αγώνων, είπε: «Είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε να παίξουμε εκτός έδρας, πήραμε πολύ δίκαια τα αποτελέσματα σε Αίγιο και Βραχνέικα και ήρθαμε εδώ πιστεύοντας ότι θα κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς κάποια παιχνίδια μας πήγαν ανάποδα και από στιγμιαία λάθη παικτών δώσαμε το δικαίωμα να προηγηθούν οι αντίπαλοί μας. Έχουμε τις αδυναμίες μας σαν ομάδα, έχουμε το ρεπό μας τώρα και 15 μέρες θα ηρεμήσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα λάθη που κάνουμε στο τακτικό κομμάτι. Να δούμε τους τραυματισμούς μας και κάποιοι ποδοσφαιριστές μας να ετοιμαστούν και να είναι καλύτεροι στα επόμενα ματς. Έχουμε 4 τελικούς μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος