FOLLOW US: facebook twitter

Μιχάλης Κατρίνης: «Η Ηλεία ακόμα πιο ψηλά. Έστειλε ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία»

Ημερομηνία: 10-06-2024 | Συντάκτης:

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης , έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών:

‘’ Η Ηλεία έστειλε ένα ισχυρό και ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοκρατική Ηλεία σήκωσε και πάλι ψηλά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η κυρίαρχη , πολιτικά, δημοκρατική δύναμη στην Ηλεία και οφείλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, τα μέλη και τα στελέχη μας που έδωσαν τη μάχη των ευρωεκλογών με ψυχή και πίστη.

Το ΠΑΣΟΚ αύξησε τις δυνάμεις του, ενώ Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώθηκαν. Η σταθερά ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ δεν αμφισβητείται. Έχουμε, όμως, μάθει να κοιτάμε ψηλά, να βλέπουμε την επόμενη μέρα και τη μεγάλη εικόνα: γιατί η ελπίδα πρέπει να επιστρέψει και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πρέπει να φύγει.

Η αλαζονεία, η καθεστωτική συμπεριφορά και η απροθυμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα, όπως είναι η ακρίβεια και η εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας, οδήγησαν σε αυτή την ηχηρή ψήφο αποδοκιμασίας.

Οφείλω, όμως, να απευθυνθώ και σε μια μεγάλη και σιωπηρή πλειοψηφία πολιτών που επέλεξε την αποχή, αποχή ιστορικών διαστάσεων.

Θέλω να τους πω ότι πήραμε το μήνυμα.

Αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, λύσεις στα προβλήματα τους, έργα και πράξεις για να βγει ο τόπος μας από την πορεία παρακμής και υποβάθμισης .

Και αυτή είναι η δική μας υποχρέωση .

Το λέω και το πιστεύω: στην ελληνική κοινωνία υπάρχει μια μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία, άνθρωποι που δεν συμβιβάζονται με την ιδέα της αριθμητικής κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας που κλονίστηκε πολύ σοβαρά χθες.

Με αυτή τη μεγάλη πλειοψηφία πρέπει να συναντηθούμε.

Για μια μεγάλη, πλειοψηφική και κυβερνώσα δημοκρατική παράταξη.

Για μια άλλη κυβερνητική πρόταση που θα δίνει λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα, ελπίδα και προοπτική για το μέλλον’’


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia