FOLLOW US: facebook twitter

«Μια Λαμπάδα… ένα Χαμόγελο»

Ημερομηνία: 25-04-2024 | Συντάκτης:

Στην κεντρική πλατεία του Πύργου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με το μήνυμα «Μια Λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar στην κεντρική πλατεία Πύργου, από Παρασκευή 26 Απριλίου έως και Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρες 10:00-14:00 και 17:00-21:00. Παράλληλα την Κυριακή 28 Απριλίου, ο κλόουν ταχυδακτυλουργός ΝΙΝΟ, θα βρίσκεται μαζί μας από τις 12:00 έως τις 14:00, με διασκεδαστικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Στο bazaar θα βρείτε Πασχαλινά είδη, λαμπάδες, πήλινα αβγά, όπως και πολυάριθμες ιδέες για πρωτότυπα δώρα από τη μόνιμη συλλογή του Οργανισμού, που φέρουν τα εικαστικά του (γυάλινα είδη, είδη γραφείου και παιδικά), αλλά και αξεσουάρ και κοσμήματα, είδη σπιτιού και γραφείου, παιχνίδια, παιδικά είδη και βιβλία.

Με τον τρόπο αυτόν συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Πασχαλινά Βazaars πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές επισκεφτείτε το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους, τον Δήμο Πύργου αλλά και τις επιχειρήσεις, που στηρίζουν τη δράση μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Πύργος Τηλ. 2621081040 pyrgos@hamogelo.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος