FOLLOW US: facebook twitter

Η 1η Μάη δεν είναι αργία, είναι απεργία

Ημερομηνία: 25-04-2024 | Συντάκτης:
Φωτογραφία αρχείου

Κάλεσμα στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς από την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαλιάδας 

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και 3ημερη εκδρομή στην Κεφαλονιά

Για μια ακόμη φορά την 1η του Μάη (Τετάρτη 1/5/2024) ημέρα πανελλαδικής απεργίας, οι συνταξιούχοι της Ηλείας θα βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα, μετά το κάλεσμα των Συνεργαζόμενων  Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στις 9 το πρωί και στην κεντρική πλατεία Πύργου στις 11 το πρωί.

Στη διάρκεια συνεδρίασης της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Πρωτοδικειακής Περιφέρειας Αμαλιάδας «Οι Αγιοι Ανάργυροι» αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της Ετήσιας εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας με θέματα στην ημερήσια διάταξη: Διοικητικός Απολογισμός – Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής – Ψηφίσματα και Ψηφοφορίες – Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής – Απόφαση Εκπροσώπησης σε Δευτεροβάθμια Οργάνωση. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 15/5/2024 την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Αν και πάλι δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος βάσει του καταστατικού αριθμός των οικονομικά εντάξει μελών η τελική ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η Τετάρτη 22/5/2024 και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Παράλληλα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση τριήμερης εκδρομής σε συνεργασία με το αντίστοιχο Σωματείο του Πύργου στις 28-29-30 Μάη 2024 στην Κεφαλονιά. Δηλώσεις συμμετοχής στον Γραμματέα Βασίλη Πολυζωγόπουλο μέχρι την 1/5/2024 στο 6972778939.

«Πάρτε μαζικά και αγωνιστικά μέρος στις Απεργιακές συγκεντρώσεις της Ηλείας. Μόνο έτσι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα που έγιναν ανυπόφορα και έχουν τσακίσει την ζωή μας. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Ο δρόμος του αγώνα είναι για εμάς μονόδρομος. Ότι διαφορετικό είναι βούτυρο στο ψωμί τους και τους προτρέπει σε ακόμη πιο επώδυνα μέτρα σε βάρος μας.

Δεν ξεχνάμε δεν θα συμβιβαστούμε δεν θα υποταχθούμε στην βαρβαρότητα τους.

Όλοι και όλες στον αγώνα για να διεκδικήσουμε ό,τι με την βία μας έχει αφαιρεθεί, ό,τι έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια» καταλήγουν την ανακοίνωση τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος