FOLLOW US: facebook twitter

Μια χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Ημερομηνία: 14-12-2022 | Συντάκτης:

 Αφιερωμένη στα παιδιά, μικρά και μεγάλα, και στους φίλους του σχολείου, ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Πύργου, το απόγεμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022.

Το ραντεβού είχε δοθεί στους χώρους του σχολείου, με ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς – κηδεμόνες όπου μια θεατρική παράσταση με χρώματα και  μουσικές, ένα διαδραστικό παιχνίδι, γλυκά και κεράσματα, το καθιερωμένο bazaar και οι λουκουμάδες γέμισαν με χαρούμενες φωνές και γέλια όλους τους χώρους του. Αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και του χρόνου αυτή η γιορτή να επαναληφθεί με ακόμα περισσότερες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Τα μέλη του Δ.Σ θέλουν να εκφράσουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή της γιορτής, καθώς επίσης και όλους όσους συμμετείχαν, γονείς και κυρίως τους μαθητές, η χαρά και ο ενθουσιασμός των οποίων, γι’ αυτή την όμορφη και διασκεδαστική συνάντηση, αποτυπώθηκε πρόσωπά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος