FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο διήμερο για τα παιδιά

Ημερομηνία: 14-12-2022 | Συντάκτης:

Από τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου διοργανώνει στο πνεύμα των Εορτών,  ένα χριστουγεννιάτικο διήμερο εκδηλώσεων στο αμφιθέατρο του σχολείου, το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με στόχο να χαρίσει χαρά στα παιδιά.

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο & Κυριακή 10:30-13:30 & 17:00-20:00

 Θα λειτουργεί το Bazaar χριστουγεννιάτικων δημιουργιών, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρέα με τα  γλυκά και κεράσματα που προσφέρουν τα μέλη του συλλόγου μας.

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα  μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης,  παλιά βιβλία & παιχνίδια.

Το Σάββατο στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη παράσταση “Καλικαντζαρολογίες”, με ξυλοπόδαρους από την ομάδα θεάτρου δρόμου Χ-SALTIBAGOS. Oι Καλικάντζαροι αναστατώνουν τους παρευρισκόμενους με τα κόλπα και τις σκανδαλιές τους. Ένας αγώνας για το ποιος θα κάνει το καλύτερο κόλπο και ποιος θα κερδίσει το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Απίθανα ζογκλερικά κόλπα, τρελές ισορροπίες, παραδοσιακά κρουστά και πολύ γέλιο. Η παράσταση έχει διάρκεια 1,5 ώρα και μπορούν να την παρακολουθήσουν παιδάκια από 4 ετών.

Λίγα λόγια για την ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS

Η ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS είναι μια ομάδα καλλιτεχνών τσίρκο, που από το 2002 δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα με έδρα τους την Πάτρα. Ως ξυλοπόδαροι, κλόουν, ισορροπιστές, ακροβάτες, ζογκλέρ, μίμοι και χορευτές έχουν δώσει εκατοντάδες παραστάσεις, σε σχολεία, θέατρα και αμέτρητες πλατείες της Ελλάδας με την συνεργασία δήμων και ιδιωτικών φορέων. Οι καλλιτέχνες της ομάδας έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολές τσίρκο και χορού στο εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία) και πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την Κυριακή 18/12 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας. Θα φάμε ποπ-κορν που θα ετοιμάσουμε μόνοι μας και θα πιούμε χυμό.

Ο Σύλλογος γονέων καλεί όλα τα παιδιά, να έρθουν για να περάσουν ένα αξέχαστο εορταστικό διήμερο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος