FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή Χορού Ζωής Ανδρίτσου: Μια αξέχαστη εμπειρία για τις μαθήτριες της σχολής με μια μοναδική εμφάνιση

Ημερομηνία: 23-12-2022 | Συντάκτης:

Η Σχολή Χορού της Ζωής Ανδρίτσου στο 15ο φιλανθρωπικό γκαλά του ΣΙΣΧΕ στο θέατρο ACS Athens.

Μια μεγάλη εμπειρία, σημαντικό κομμάτι για την εξέλιξή τους στο χορό, αποκόμισαν οι μαθήτριες της Σχολής Χορού Ζωής Ανδρίτσου, που συμμετείχαν στο 15ο φιλανθρωπικό γκαλά του ΣΙΣΧΕ στο θέατρο ACS Athens στο οποίο συμμετειχαν Σχολές Χορού από όλη την Ελλάδα.

Όλη η ομάδα  των σπουδαστών της σχολής ενθουσιάστηκε και παρουσίασε μια υπέροχη παράσταση, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή, προσφέροντας χαρά μέσα από την Τέχνη.

Όπως αναφέρει η κ. Ζωή Ανδρίτσου «Γεμίσαμε εικόνες, νιώσαμε την ομάδα, πορευθήκαμε με έναν στόχο. Υπέροχά μας παιδιά για ακόμα μια φορά μας κάνατε περήφανους. . Συγχαρητήρια στην όμορφη διοργάνωση του Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος SISXE»

Παράλληλα η κ.Ανδρίτσου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν γι αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα της εμφάνισης των μαθητριών στην σχολή, το team που ήταν πίσω από αυτό και ιδιαίτερα, την Ιφιγένεια Μπούκλη για το μακιγιάζ των παιδιών, ττην Κατερίνη Κόλλια για τα μαλλιά τους, την Μαίρη Αλεξανδροπούλου  την φυσικοθεραπεύτρια της σχολής , την Τζένη Λάγιου την πιανίστα, την Ασπασία Αργυροπούλου που είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα και βεβαίως και όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δειχνουν σε ότι γίνεται με τα παιδιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot