FOLLOW US: facebook twitter

Κοσμοσυρροή στην πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους «The Book» του Ν. Δημητρουλόπουλου

Ημερομηνία: 23-12-2022 | Συντάκτης:

Στον κινηματογράφο «Ορφέας», όπου πρωταγωνιστούν νέοι του Πύργου

Με μπόλικο κέφι και ακόμα περισσότερο μεράκι μια ομάδα νέων ανθρώπων από τον Πύργο αποφάσισαν να γίνουν… πρωταγωνιστές σε ταινία! Πρόκειται για την μικρού μήκους (διάρκεια 28 λεπτών περίπου) ταινία με τίτλο «The Book», που γυρίστηκε το προηγούμενο διάστημα στον Πύργο και στην λίμνη Καϊάφα σε σκηνοθεσία του Νίκου Δημητρουλόπουλου. Η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης στον κινηματογράφο ΟΡΦΕΑΣ του Πύργου,  όπου ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που πλημμύρισε τον κινηματογράφο για να παρακολουθήσει την ταινία,  με αποτέλεσμα να γίνουν δύο  προβολές back to back και να μείνει και κόσμος εκτός!! Να σημειώσουμε ότι η είσοδος ήταν δωρεάν και οι συντελεστές της ταινίας ευχαριστούν τον Ορφέα για την παραχώρηση. της αίθουσας και την θετική αντιμετώπιση προς αυτό το προτζεκτ για την προώθηση της δουλειάς τους. 

Οι πρωταγωνιστές είναι μια παρέα νέων παιδιών που δεν είναι επαγγελματίες, αλλά  θέλησαν να ξοδέψουν δημιουργικά το χρόνο τους συμμετέχοντας στα γυρίσματα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό αν λάβει κανείς υπόψη του ότι τα τεχνικά μέσα που διέθεταν ήταν ελάχιστα.  Στην ουσία όλα έγιναν από ένα άνθρωπο, τον Νίκο Δημητρουλόπουλο ήταν ο εικονολήπτης, έκανε το μοντάζ, ανέλαβε τον ήχο, τα φώτα  κ.α.»… Όλοι οι συντελεστές της ταινίας ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην πρεμιέρα τους.  Ο Νίκος Δημητρόπουλος ανέφερε:  «Σας ευχαριστούμε! Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα! Αυτό ήταν η σπίθα για να συνεχίσουμε !! Ο πήχης ανεβαίνει και τώρα ξεκινάει η πρόκληση για το επόμενο έργο που σας εγγυώμαi ότι  θα είναι κάτι το διαφορετικό για την περιοχή μας !!! Ευχαριστούμε ξανά και ξανά την αγάπη σας»

Ο σκηνοθέτης Νίκος Δημητρουλόπουλος και οι πρωταγωνιστές της ταινίας THE BOOK, made in Pyrgos!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Αχιλλέας, μετά από βραδινή έξοδο, οδηγώντας μεθυσμένος, με προορισμό το σπίτι του, παρασέρνει θανάσιμα τον Θανάση…Όταν αντιλαμβάνεται πως θα κατηγορηθεί για φόνο τηλεφωνεί στον Παύλο και μαζί σκέφτονται να κάνουν πράξη ένα σκοτεινό σχέδιο.. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Μπορείτε να το δείτε την ταινία «The Book» στο κανάλι του Νίκου Δημητρόπουλου στο YouTube:

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος