FOLLOW US: facebook twitter

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Οι ομάδες του Final-4 Beach Handball

Ημερομηνία: 07-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην τελική ευθεία για το test event

 

Γνωστές είναι από τη Δευτέρα οι οκτώ ομάδες, τέσσερις ανδρών και τέσσερις γυναικών, που θα βρεθούν στην Πάτρα για την τελική φάση (Final-4) του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, το οποίο θα αποτελέσει και το Test Event για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Ημιτελικοί Ανδρών

1-4 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Απόλλων Σταυρούπολης

2-3 Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου- Απόλλων Καλαμαριάς

 

Ημιτελικοί Γυναικών

1-4 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Άνοιξη Διονύσου Delousil

2-3 ΑΟΑ Καστοριάς- Σπάρτακος Goalbet

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου θα γίνουν οι ημιτελικοί σε άνδρες και γυναίκες και το Σάββατο 10 του μήνα,  οι μικροί και μεγάλοι τελικοί. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο νέο γήπεδο του Beach Handball στην εγκατάσταση «Αρτεμις», που βρίσκεται στο Νότιο Πάρκο, δίπλα από τον Ν.Ο.Π.

*Χρυσός  χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Τοποθετήθηκαν οι εξέδρες στο γήπεδο Beach Handball 

Οι εξέδρες, ένας από τους τελευταίους κρίκους της αλυσίδας στο πρώτο γήπεδο των Μεσογειακών Αγώνων, τοποθετήθηκαν τη Δευτέρα. Πλέον, το γήπεδο του Beach Handball στην εγκατάσταση «Άρτεμις» που βρίσκεται δίπλα από το Ν.Ο.Π. είναι έτοιμο -και με τις τελευταίες πινελιές που θα μπουν τις επόμενες ημέρες- για να υποδεχθεί το Test Event της διοργάνωσης.

Το δοκιμαστικό τεστ των Αγώνων είναι η τελική φάση ( Final-4) του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου θα γίνουν οι ημιτελικοί σε άνδρες και γυναίκες και το Σάββατο 10 του μήνα,  οι μικροί και μεγάλοι τελικοί. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες στις 19:00 και όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο νέο γήπεδο του Beach Handball, που βρίσκεται στο Νότιο Πάρκο, δίπλα από τον Ν.Ο.Π.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρεία σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο

Ευρεία σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο

Σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων με την ασφάλεια των Μεσογειακών Αγώνων  διεξήχθη τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών. Στη σύσκεψη, πέραν της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπροσωπήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ. Την Οργανωτική Επιτροπή εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας Γιώργος Ρόδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιάννης Μαγκλάρας και η σύμβουλος ασφάλειας της Ο.Ε. Αθανασία Κορκοντζέλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρεία σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο

Εκτός της ασφάλειας, συζητήθηκαν και άλλα θέματα,  όπως οι μεταφορές και η φιλοξενία. Αποφασίστηκε να υπάρχει από εδώ και στο εξής στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα και στην πορεία προς τους Αγώνες, αλλά και στη διάρκεια αυτών.  Στόχος όλων των υπηρεσιών, όπως τονίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης, είναι να γίνουν οι καλύτεροι Αγώνες, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, αλλά να επιλύονται άμεσα και μέσα από συνεχή συνεργασία όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Πρόσκληση για εθελοντές διαιτολόγους, διατροφολόγους

Μια από τις βασικές υποχρεώσεις που περιλαμβάνονται στην διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι η σίτιση των περίπου 2.500 ατόμων που θα συμμετέχουν με διαφορετικές ιδιότητες (αθλητές, προπονητές, συνοδοί αποστολών, διαιτητές, κριτές κ.ά.).

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, κ. Νίκος Παπαδημάτος, και η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλούν διαιτολόγους και διατροφολόγους στο όνομα της επιτυχίας της διοργάνωσης να δηλώσουν εθελοντές κατά την διάρκεια των Αγώνων.

«Η συμβολή τους θα είναι σημαντική στο εξαιρετικά ευαίσθητο κομμάτι τις σίτισης πέρα από τον αυτονόητο κομβικό ρόλο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων» τόνισε ο κ. Παπαδημάτος και επανέλαβε ότι απαιτείται συλλογική προσπάθεια για την επιτυχία των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος