FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αιμιλιάνο Βίλα-2ος ο Κωστόπουλος στο Πανελλήνιο Παίδων

Ημερομηνία: 07-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αιμιλιάνο Βίλα Πρωταθλητής Ελλάδας 2019 στην Αντοχή Νέων, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Για 3η φορά πήρε στους ώμους ο Αιμιλιάνο Βίλα τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας συγκινώντας με την απόδοσή του όλο τον ποδηλατικό κόσμο στην Ελλάδα! Το Πυργιωτόπουλο αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην Τανάγρα στους Νέους Άνδρες στην Αντοχή. Ο προπονητής του Σάκης Μαντάς δήλωσε συγκινημένος για τον Αιμιλιανό και πως τον σχεδιασμό τους τον χαρακτήριζε η αποφασιστικότητα, η στρατηγική, η μαχητικότητα και ο αιφνιδιασμός στον κατάλληλο χρόνο, η λιονταρίσια ψυχή του Αιμιλιανού και η πίστη του για την νίκη. Τόνισε την ικανοποίησή του για την πιστή εκτέλεση του σχεδίου από τον Αιμιλιανό και τον επαγγελματισμό του.  Κάτι που απορρέει από την εμπειρία του στο εξωτερικό και σε μεγάλους αγώνες αποτυπώνοντας με τις συνεχείς επιτυχίες του και την σταθερότητά του, πόσο μεγάλος αθλητής είναι. Δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί για το ήθος του, τα λίγα του λόγια και την μεθοδικότητα για το αποτέλεσμα. Ο Πυργιώτης αθλητής πετάει την προσεχή Τετάρτη για τη Γαλλία που θα αγωνιστεί σε σημαντικούς αγώνες με την Sojasun στην Rennes!

Ο Νίκος Κωστόπουλος στο βάθρο κατά τις απονομές.

 

Στο βάθρο ο Κωστόπουλος στο Παν. Πρωτ. Παίδων

Στην 2η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Κωστόπουλος την περασμένη Παρασκευή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας που έγινε στην Αυλώνα για την κατηγορία Παίδων.

Ο νεαρός αθλητής κατάφερε  με 3” από τον 3ο στην Ατομική Χρονομέτρηση της Παρασκευής να αποσπάσει την 2η θέση, ενώ το Σάββατο κατετάγη 5ος στον αγώνισμα της Αντοχής στην Τανάγρα. Ο Πυργιώτης αθλητής τιμάει την πόλη του και βάζει πολύτιμα λιθαράκια στην ιστορία της ομάδας του Ποδηλατοδρόμου που είναι βασικός άξονας ποδηλατικής εξέλιξης για τον τόπο, αλλά και η πηγή να γεννιούνται σήμερα ταλέντα και να εξελίσσονται στην ποδηλασία στην Ηλεία.  Στους Έφηβους αγωνίστηκε ο Διονύσης Δούζας που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα κάνοντας ένα όμορφο αγώνα και εμφάνιση για την ομάδα!

Ο Αιμιλιάνο με τον Σάκη Μαντά στις απονομές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος