FOLLOW US: facebook twitter

25 χρόνια προσφέρουν αίμα και συνεχίζουν! – Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στον Ελαιώνα

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Με ικανοποιητική όπως πάντα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  η εθελοντική αιμοδοσία της καλοκαιρινής σεζόν  από τον Σύλλογο Εθελοντών Ελαιώνα – Αγ. Αποστόλων «Ο Αγ. Τρύφωνας», έναν από τους πιο δραστήριους και δυναμικούς συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών όλης της Ηλείας. Την αιμοδοσία στήριξε όπως πάντα, ο σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου όπου παρευρέθηκε και η ίδια η Δ/ντρια Κωνσταντίνα Πανέτα που επιλήφθηκε του ιατρικού ελέγχου όλων των εθελοντών αιμοδοτών, μαζί με τις νοσηλεύτριες του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ιερού Ναού «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» και βεβαίως στο κάλεσμα του συλλόγου ανταποκρίθηκαν πολλοί παλαιοί αλλά και νέοι εθελοντές αιμοδότες  προκειμένου να προσφέρουν αίμα, δηλαδή ζωή και χαμόγελο σε όποιον συνάνθρωπο το έχει ανάγκη. Μάλιστα η κ. Πανέτα σε δηλώσεις της ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά αίματος και επίσης τον Σύλλογο του Ελαιώνα που όπως είπε κάνει πάντα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συγκεντρωθεί αίμα.

«Πρέπει να έχουμε υπόψη μας- αναφέρει η κ. Πανέτα- ότι κάθε αιμοδότης βοηθάει τρεις ανθρώπους και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πολύ. Η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας πρέπει να περάσει στην κοινωνία μας για να έχει η χώρα μας αίμα. Ευχαριστώ και εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και πριν τις διακοπές τους να έρθουν να δώσουν αίμα γιατί οι ανάγκες για αίμα στα νοσοκομεία της χώρας είναι τεράστιες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος