FOLLOW US: facebook twitter

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Κουρβισιάνειο στη Γαστούνη στην παρουσίαση του Συνδυασμού του Διονύση Γεωργόπουλου «Νέα Δύναμη Προοπτικής»

Ημερομηνία: 08-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86094″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην κατάμεστη αίθουσα του Κουρβισιάνειου Πολιτιστικού Κέντρου Γαστούνης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των αρχών και των υποψηφίων της Παράταξης “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” του Υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού Διονύση Γεωργόπουλου. Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά την  αίθουσα, με αποτέλεσμα να γίνεται  παντού το αδιαχώρητο στο φουαγιέ και την είσοδο με δεκάδες ορθίους. Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση με πάθος την οποία προλόγισε η Βαγγελιώ Σπυροπούλου και ο εμπειρότατος αυτοδιοικητικός και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ.Θανάσης Θεοδόσης παρουσίασε την προσωπικότητα του υποψηφίου Δημάρχου κ.Διονύση Γεωργόπουλου και γιατί πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Πηνειού κ.Αλέξης Καστρινός και πλήθος επωνύμων συμπολιτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού κ.Γεωργόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: ” Η “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ απαρτίζεται από ικανούς, άξιους και εργατικούς συνεργάτες από κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα, επαγγελματική και κοινωνική ομάδα, πολλούς από τους οποίους ήδη γνωρίζετε από την έως τώρα συμμετοχή και δράση τους. Υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί νέοι, τόσο σε ηλικία όσο και σε επίπεδο συμμετοχής στα κοινά, καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του.

Με ένα συνδυασμό χωρίς κομματικούς χαρακτηρισμούς, εξαρτήσεις και αποχρώσεις, θέσαμε στέρεες οικονομικές βάσεις και διεκδικήσαμε ΌΛΑ ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Λύσαμε όλα τα προβλήματα και τα υλοποιήσαμε όλα; Ασφαλώς όχι. Για αυτό συνεχίζουμε. Αλλάζουμε ότι μας πληγώνει και ότι αποδείχθηκε άδικο.

Αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Πηνειού, του τόπου που έχουμε επιλέξει να κατοικούμε και να εργαζόμαστε μαζί με τις οικογένειες μας.

Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του Δημότη. Καθήκον μας είναι η στήριξη υγειών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και συλλογικών δράσεων και η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Είναι η ώρα:

Να αξιοποιήσουμε κάθε δημιουργική δύναμη του τόπου μας που αποδέχεται τις βασικές αρχές μας.

Να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες μας και να συζητήσουμε επί της ουσίας.

Να προτείνουμε εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον κάτοικο, τον επαγγελματία, τον αγρότη, τον εργαζόμενο, τον άνεργο της περιοχής.

Να προτάξουμε το κοινό συμφέρον και να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την αυτοδιοίκηση όπως της αξίζει, ως μοχλό ανάπτυξης και εργαλείο παρέμβασης με σημαντικές δυνατότητες.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα, δουλεύουμε για τη λύση τους. Με τόλμη , εντιμότητα, γνώση , εμπειρία και συνεργασία με όλους και πάντα δίπλα στον πολίτη…”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot