FOLLOW US: facebook twitter

Ο Διονύσης Μάλιαρης σε Κάστρο και Μπόρσι

Ημερομηνία: 08-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τις επισκέψεις του στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζει ο Διονύσης Μάλιαρης με υποψηφίους του συνδυασμού”Δύναμη Ευθύνης”.

Στο Κάστρο συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού όπου και έγινε εκτενής συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως το πρόβλημα της ανεπαρκούς ύδρευσης καθώς και η κακή ποιότητα του νερού και ο τομέας της καθαριότητας ο οποίος χωλαίνει σημαντικά. Οι κάτοικοι του Κάστρου εξέθεσαν επίσης και άλλα προβλήματα τα οποία ζητούν λύση όπως ο φωτισμός οι προβληματικοί αγροτικοί δρόμοι, αλλά και η μη επαρκής συντήρηση του αρχαιολογικού χώρου.

Στην επίσκεψή του στο Μπόρσι οι κάτοικοι του χωριού του έθεσαν την κακή ποιότητα και ανεπαρκή ποσότητα νερού, το θέμα του ανεπαρκούς φωτισμού καθώς και η αγροτική οδοποιία, που παραμένει μείζον πρόβλημα για τους κατοίκους του χωριού οι οποίοι δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα χωράφια τους. Το φλέγον όμως θέμα που εξετέθη από τους γονείς των μαθητών είναι η μεταφορά των παιδιών προς τα σχολεία τους που γίνεται με δικά τους μέσα και ζήτησαν άμεση επίλυση του προβλήματος αυτού από τη νέα Δημοτική αρχή.

Ο Διονύσης Μάλιαρης με λόγια απλά και καθαρά απάντησε στις ερωτήσεις τους, κάνοντας αισθητό το ουσιαστικό του ενδιαφέρον για την επίλυση των θεμάτων που του έθεσαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος