FOLLOW US: facebook twitter

Μέχρι και τα Ellinika Hoaxes βγάζουν στη φόρα τα ψέματα του Κ. Μητσοτάκη για τα τεστ (βίντεο)

Ημερομηνία: 20-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία

Τα Ellinika Hoaxes εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις του είναι «μίξη γεγονότων και παραποιήσεων».


Τα κραυγαλέα ψέματα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την συνταγογράφηση των τεστ, εκθέτουν με άρθρο τους τα Ellinika Hoaxes που παραθέτουν αναλυτικό χάρτη με τις χώρες που παρέχουν δωρεάν τεστ κορονοϊού στους πολίτες.

Με άρθρο υπό τον άκρως διακριτικό τίτλο «Εξέταση των δηλώσεων του πρωθυπουργού για τη συνταγογράφηση τεστ PCR σε ευρωπαϊκές χώρες» τα Ellinika Hoaxes εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις του στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου είναι «Μίξη γεγονότων και παραποιήσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ισχυριστεί ότι σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν συνταγογραφούνται μοριακοί διαγνωστικοί έλεγχοι (PCR), με τον δημοσιογράφο να αποδέχεται την δήλωση αυτή χωρίς να διατυπώνει ενστάσεις.

«Πολίτες των χωρών του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Βουλγαρίας, της Πολωνίας, της Φινλανδίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Κύπρου, της Κροατίας, της Ρουμανίας και του Λουξεμβούργου μπορούν ύστερα από επικοινωνία με τον προσωπικό τους ιατρό να λάβουν συνταγή ή παραπεμπτικό για τη διενέργεια δωρεάν PCR tests σε δημόσιες ή συνεργαζόμενες με το δημόσιο ιδιωτικές δομές».

Όπως αναφέρουν: «Στον ακόλουθο χάρτη αποτυπώνονται οι ευρωπαϊκές χώρες που αναφέρονται στο άρθρο μας, στις οποίες οι πολίτες μπορούν να λάβουν από τον ιατρό τους συνταγή ή παραπεμπτικό για τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου με τη μοριακή μέθοδο χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε δημόσιες ή συνεργαζόμενες με το δημόσιο δομές».

rosa.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος