FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Τηλυκράτης 0-3: Εύστοχος ο Τηλυκράτης

Ημερομηνία: 20-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι απουσίες στοίχισαν στον Αίαντα, που όμως παρέμεινε στον +2 από την ζώνη


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας ηττήθηκε στη Γαστούνη από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη με 3-0 σε ένα ματς όπου το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα του αγώνα. Κι αυτό διότι η ομάδα της Λευκάδας αποδείχτηκε σχεδόν απόλυτα εύστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Αίας είχε προβλήματα στον άξονα με την απουσία του Δούλου και του Φονσέκα, αλλά και του Ρούνη που αποχώρησε πρόσφατα, και υστέρησε τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό. Πάντως, η ήττα αυτή δεν “στεναχώρησε” ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους», διότι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα παρέμειναν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς διεξήχθη υπό την παρουσία 200 περίπου φιλάθλων και ο Τηλυκράτης ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο 18΄. Ύστερα από βαθιά μπαλιά, ο Καρακίτσος υπό την πίεση του αντίπαλου σέντερ φορ, έδιωξε με γροθιές, ο Πετσίτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Λίγο πιο πριν ο Βασιλικόπουλος είχε εγκαταλείψει το γήπεδο με θλάση και τον αντικατέστησε ο Μπουρδέκας. Στο 23΄ από κόρνερ του Ντόση κοντινή κεφαλιά του Ταΐρη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 27΄ έγινε το 0-2 με εντυπωσιακό γκολ του Ντόση, ο οποίος έπιασε «κεραυνό» από αριστερά έξω από περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καρακίτσου, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Στις αρχές της επανάληψης ο ρέφερι Ρέκκας από την Μεσσηνία δεν διαπίστωσε παράβαση πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου του Τηλυκράτη και αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3 με τον Σιμόνι, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Περιστέρη. Κάπου εκεί το ματς ουσιαστικά τελείωσε, με τον Αίαντα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στα εναπομείναντα λεπτά αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Καλύτερος από την ηλειακή ομάδα ο Ριτσούλι και σε αυτό το ματς, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και μαχητικός, είτε αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ είτε ως επιτελικός μέσος.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, ο Διαγόρας στα Βραχνέικα την προσεχή Κυριακή.

Αίας: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος (17΄ λ.τρ. Μπουρδέκας), Ρίλντι (46΄ Καράμπελας), Βατσής, Τσακοπιάκος, Ριτσούλι, Θεοδωρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Σταθάτος, Βράπι (80΄ Παπασωτηρίου).

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (65΄ Καταγής), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Ταΐρης (76΄ Αγρογιάννης), Σιμόνι, Πλαστουργός (58΄ Τσιότρας), Περιστέρης (65′ Γκέτσι), Πετσίτης (76΄ Αζούδης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος