FOLLOW US: facebook twitter

Με Χριστοδουλόπουλο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ανδριόπουλος και η επιχειρηματίας Σταυρούλα-Λαμπροπούλου-Αρβανίτη

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Με τη Δημοτική Παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα»

Την υποψηφιότητα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και γνωστού προπονητή ποδοσφαίρου κ. Θοδωρή Ανδριόπουλου καθώς και της  κας Σταυρούλας Λαμπροπούλου – Αρβανίτη, επιχειρηματία εστίασης, με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ», ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Τον Θοδωρή Ανδριόπουλο τον γνωρίζουμε όλοι. Είναι άνθρωπος του αθλητισμού που έχει προσφέρει πολλά στους αγωνιστικούς χώρους.

Από αγάπη για τον τόπο του και λόγω του ήθους του, αρνήθηκε πολλές προτάσεις και χρήματα που θα είχαν ως αποτέλεσμα να φύγει πολύ πιο μακριά από την Ηλεία. Επέστρεψε και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Μετά το τέλος της αθλητικής του πορείας, αφοσιώθηκε στην προπονητική και στην καλλιέργεια του υψηλού αθλητικού ήθους, που αποτελεί το θεμέλιο για κάθε σοβαρή πορεία στον αθλητισμό και στη ζωή.

Το πνεύμα του νικητή που τον διακρνει είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πολύτιμο στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Τον καλωσορίζω στην Δημοτική μας παράταξη και του εύχομαι κάθε επιτυχία!»

Από την πλευρά του ο κ. Θοδωρής Ανδριόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Στα γήπεδα και στη ζωή έχω μάθει να ξεχωρίζω τους έντιμους, τους ειλικρινείς, τους ηθικούς και τους νικητές.

Βλέποντας αυτά τα στοιχεία στον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, αποφάσισα να αποδεχθώ με τιμή την πρόσκλησή του και να κατέλθω μαζί του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας.

Παράλληλα για την Σταυρούλα Λαμπροπούλου- Αρβανίτη τόνισε : «Προέρχεται από μία βαθιά Δημοκρατική οικογένεια κι αυτές οι δημοκρατικές πεποιθήσεις αποτελούν τη μεγάλη της κληρονομιά.

Γέννημα θρέμμα του Ανεμομύλου, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε από τον παππού της και στη συνέχεια τον πατέρα και τον θείο της, διατηρώντας μέχρι σήμερα μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Αρβανίτη, το κατάστημά εστίασης επί της πλατείας.

Την καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου!».

Από την πλευρά της η κα Λαμπροπούλου – Αρβανίτη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα με χαρά την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμμετάσχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης. Σε αυτήν την αναμέτρηση δεν περισσεύει κανείς και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να κατέλθω στον εκλογικό στίβο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος